4 dingen die je niet moet vergeten als je een dagje uit gaat
😍 0Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

4 dingen die je niet moet vergeten als je een dagje uit gaat

Wanneer je een dagje uit gaat, ben je vaak een paar uur onder de pannen. Wil je goed voorbereid op pad gaan? Wij zetten hier 4 dingen op een rijtje die je niet moet vergeten als je een dagje uit gaat.

Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.

Deel deze blog via:

Véronique Pouw

Geschreven door Véronique

Geplaatst op 04-09-2021.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 11-09-2021

Veel mensen houden ervan om zo nu en dan een dagje uit te gaan. Heb je kinderen? Dan is dit extra leuk. Voor hen is een dagje uit namelijk een hele belevenis. Voordat je vertrekt, moet je aan een aantal dingen denken. 

Helaas gebeurt het vaak dat men dingen vergeet. Wil je goed voorbereid op pad gaan? Wij zetten hier 4 dingen op een rijtje die je niet moet vergeten als je een dagje uit gaat.

Eten

Wanneer je een dagje uit gaat, ben je vaak een paar uur onder de pannen. Mogelijk ben je zelfs wel van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat weg. Als je inderdaad een groot deel van de dag weg bent, raden wij je aan om in ieder geval wat te eten mee te nemen. 

Je kunt ook alles kopen, maar dan wordt een dagje uit behoorlijk duur. Dit is zeker het geval als je met het hele gezin op pad gaat. Daarom nemen veel mensen bijvoorbeeld zelf brood mee. Neem eventueel ook wat lekkers voor de kinderen mee, zoals snoep, chips of koekjes. 

Club sandwich
Club sandwich

Drinken

Voor drinken geldt eigenlijk hetzelfde als voor eten. Als je lange tijd op pad bent, is het prettig als je zelf wat te drinken bij je hebt. Heb je thuis waterflessen staan? Neem deze dan mee als je een dagje uit gaat. Door dergelijke flessen te vullen met drinken hoef je onderweg niet veel drinken te kopen. 

Wil je een warme of gekoelde drank meenemen? Dan is het fijn als de drank warm of koud blijft. In een waterfles lukt dit waarschijnlijk niet. Gelukkig kun je hier thermoflessen voor gebruiken. Deze flessen zijn geïsoleerd, waardoor ze in staat zijn een drank koel of warm te houden.

Tas

Als je een dagje uit gaat, heb je uiteraard geen zin om constant eten en drinken met je mee te dragen. Stop dit daarom in een tas. Kies bij voorkeur voor een rugzak, omdat je weinig tot geen last hebt van zo’n tas als je hem draagt. Daarbij komt dat je in de meeste rugzakken behoorlijk wat kwijt kunt. 

Zo passen er zonder problemen meerdere flessen drinken in. Daarnaast kun je er zonder problemen bakjes of zakjes met eten in kwijt. Mogelijk blijft er zelfs nog wel ruimte over voor andere spullen die je nodig hebt tijdens jouw dagje uit.

Spullen voor de kinderen

Sommige kinderen vermaken zich prima tijdens een dagje uit, maar helaas geldt dit niet voor ieder kind. Om te voorkomen dat jouw kroost het snel zat is, raden wij je aan spullen voor de kinderen mee te nemen. Ga je met een (rug)tas op pad? Stop hier dan bijvoorbeeld wat leuks in voor jouw kind(eren). Zij kunnen hier vervolgens mee spelen als ze zich vervelen.

Wat vind je van deze blog?

0 waarderingen
😍
0
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "4 dingen die je niet moet vergeten als je een dagje uit gaat"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.