Zet zonder moeite deze noedelsoep met biefstuk en paksoi op tafel. Recept voor 4 personen, klaar in een half uurtje tijd.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 15-10-2016, dit recept is voor 4 personen en duurt 30 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 09-08-2024
Vul de kleine pan met water en breng aan de kook. Kook de eieren in 7 - 9 minuten gaar. Was alle groentes, snijd dan de uiteindes van de sperziebonen af.
Scheur de bladeren van de paksoi af, snijd dan doormidden zodat het witte en het groene deel apart zijn. Snijd de lenteuien in grove stukken. Snijd de radijsjes en (mini) champignons in vieren.
Schil de wortel met een dunschiller en snijd in kleinere stukjes. Snijd de runderlapjes in dunne reepjes. Bereid 2 liter groentebouillon voor.
Breng 2 liter groentebouillon aan de kook. Voeg een eetlepel sesamolie en 2 eetlepels zoete sojasaus aan toe. Voeg naar smaak sambal toe. Rasp flink wat gember en voeg toe aan de pan.
Meng alles goed samen. Voeg het witte deel van de paksoi toe samen met de wortel, radijsjes en sperziebonen.
Kook de noedelsoep 5 minuten lang, voeg dan het rundvlees toe samen met de lenteuien, eiernoedels en (mini) champignons en kook dit nog enkele minuten.
Breng op smaak met peper, zout en chilivlokken. Voeg als laatste de groene paksoi bladeren toe en bak dit nog enkele minuten.
Serveer de noedelsoep met biefstuk en paksoi samen met een gehalveerd ei, eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.