Je hebt maar 3 ingrediënten nodig om heerlijke zelf frozen yoghurt met frambozen te maken! Klaar in iets meer dan een half uur tijd.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 08-05-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 35 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Ontdooi de frambozen en meng deze samen met yoghurt. Voeg agavesiroop naar smaak toe. Je kunt ook honing, ahornsiroop of suiker gebruiken.
Schep het mengsel in de ijsmachine en draai tot het frambozenijs stevig genoeg is. Dit duurt 30 tot 40 minuten, afhankelijk van hoe krachtig de ijsmachine is.
Het lekkerste is als je de frozen yoghurt direct eet, maar je kunt de frozen yoghurt tot maximaal 3 maanden in een luchtdichte bak. Geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.