🎄
Op zoek naar kerstrecepten? Bekijk onze feestelijke recepten →
🎁

Kroepoek met een japanse topping

Aangemaakt op: 19-07-2021
Aantal personen: 2 personen
Menugang: Voorgerechten
Thema: Hapjes en snacks
Keuken: Wereld
Bronvermelding: anniepannie.nl

Ingrediënten

  • 1 lange plak kroepoek (uit pak met 4, Conimex)
  • 100 gram gerookte zalm 2 eetl zeewiersalade
  • 2 eetlepels gare sojaboontjes (Edame) 2 theel zwart sesamzaad
  • Voor de dressing:
  • 1 eetl citroensap 1 eetl mayonaise 1 afgestreken theel wasabipasta

Bereiding

Zorg dat je gefocust en ‘zen’ bent.

Breek vol zelfvertrouwen de plak kroepoek doormidden, zodat je twee gelijke stukken hebt. ☺

Meng in een kommetje de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar. Te dik? Verdun dan je dressing met een klein beetje water. Beleg de stukken kroepoek achtereenvolgens met de gerookte zalm, de zeewiersalade en de sojaboontjes. Sprenkel nu sierlijk de dressing erover. Je kunt dit met een lepeltje doen, of met behulp van zo’n profiel knijpflesje (te koop bij iedere kookwinkel).

Strooi de sesamzaadjes erover en serveer!

Want voordat ik het vergeet: maak dit gerechtje vlak voordat je het gaat eten. Anders wordt de kroepoek zacht en zompig. BlehCrunch is what you want!

Eet smakelijk.

☺Niet gelukt? Geef straks je tafelgenoot het grootste stuk. Dat brengt vast geluk.

Aan de inhoud op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Dit recept is gedeeld door een van onze leden. Niet akkoord of vragen? Laat het ons weten.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.