Onze keuken -- neem een kijkje!

Wil je graag weten in wat voor soort keuken wij al onze recepten maken? Bekijk hier hoe wij onze keuken hebben ingedeeld en deze dagelijks gebruiken!

Onze keuken -- neem een kijkje!

Sinds december 2017 wonen wij in Zuid-Frankrijk, hier koken wij momenteel in een tijdelijke keuken. De komende jaren zijn wij namelijk druk bezig met een aanbouw waar uiteindelijk ook een nieuwe keuken in gaat komen. 

Waarom koken we momenteel in een tijdelijke keuken? Het korte antwoord; we kochten een onbewoonbaar huis met ontzettend veel mogelijkheden. Deze plannen worden de komende jaren uitgevoerd, waaronder een aanbouw met een mooie grote keuken.

Keuken Ohmydish 2019 3 Keuken Ohmydish 2019

De groene boven- en onderkastjes hebben we voor een paar tientjes via le bon coin (Franse markplaats) gekocht, net zoals de vaatwasser. Met een standaard aanrechtblad en wat hout maakten we zelf een aanrecht. Het fornuis van Smeg hadden we in onze keuken in Nederland ook, deze beviel ons zo goed dat we deze weer hebben gekocht. Deze is ook alvast voor onze echte keuken, in de aanbouw.

Keuken Ohmydish 2019 2 Keuken Ohmydish 2019

Aan de andere kant van de keuken hebben we 2 kasten die we nog hadden, in de grenen kast staat het servies dat ik gebruik voor de fotografie. Een hoek is ingericht om de foto's te maken die jullie hier zien. In ons huis in Nederland hadden we de studio in de logeerkamer boven, maar in de keuken is zo ontzettend veel handiger. Tussen de 2 kasten staan een losse koelkast en vriezer.

De ruimte waar deze tijdelijke keuken is gemaakt, was voorheen een slaapkamer. Wij gaan hier uiteindelijk een kantoor van maken. De witte kasten die je ziet zijn de metermast en server/patchkast. Niet iets wat je normaal gezien in een keuken zou willen hebben, maar het is voorlopig niet anders :-)


Bekijk de orginele pagina via:
https://ohmydish.nl/onze-keuken


Vond je deze pagina interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!← Vorige pagina
Algemene voorwaarden
Volgende pagina →
Onze honden

Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.