Onze honden

Onze honden

Onze recepten site zou niet compleet zijn zonder een ere plaatsje voor onze drie honden. We hebben twee Australische terriers Buddy en Tommy en een Drentse patrijs Max. De 2 Australische terriers zijn geboren in 2012 en zijn broertjes van elkaar (geen tweelingen) uit het zelfde nestje. Max is geboren in 2017 en woont sinds begin 2018 bij ons in Frankrijk. Geen moment op de dag zijn ze allemaal zonder elkaar te vinden, lekker de hele dag spelen en slapen!

We zullen de foto's voor zichzelf laten spreken :-)

Update 2018.

Er is een hond bij de roedel gekomen, en zijn naam is Max! Hij is een Drentse patrijshond, heel zachtaardig en nieuwsgierig. Onze twee terriers hebben hem goed geaccepteerd en zijn erg gesteld op Max. Echt drie vriendjes zijn het geworden!

Hond Max (Drentse patrijshond) Hond Max (Drentse patrijshond)

Max, Buddy en Tommy

Hieronder foto's van onze Australische terriers:

Buddy en Tommy op onze bruiloft Buddy en Tommy op onze bruiloft

Een van onze honden, Tommy Een van onze honden, Tommy

Buddy

Deze honden zijn erg energiek, speels en vol leven! Ze houden ervan om achter elkaar aan te jagen, spelen, blaffen en knuffelen! Ze zijn altijd aan onze zijde, of we nu aan het koken zijn of gewoon door het huis aan het lopen zijn. Ze zijn altijd geïnteresseerd in wat we gemaakt hebben.

Buddy and Tommy in een zetel

Mocht je meer informatie willen over dit leuke ras, kijk dan op de website van onze fokker: australianterrier.nl


Bekijk de orginele pagina via:
https://ohmydish.nl/honden


Vond je deze pagina interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!Volgende pagina →
Onze honden

Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.