Gerechtsoort: ui

314 Recepten

 


Kabeljauw met saffraansaus

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (13)

Kabeljauw met saffraansaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd. Smaakvolle, romige en schuimige saus zonder room die klaar is binnen 20 minuten.


Noedels met kip en teriyaki saus

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Maak deze noedels met kip en teriyaki saus binnen een half uurtje. Hou je ook zo van wokken? Ga voor een stalen wok van de toko voor een authentieke smaak.


Frisse krieltjessalade

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (8)

Dit is nog eens een aardappelsalade die totaal anders is dan je gewend bent. Heerlijke frisse krieltjessalade met basilicum, yoghurt, limoen en courgette.


Romige farfalle met champignons en ham

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (14)

Deze romige farfalle met champignons en ham is makkelijk te maken, vol van smaak én te maken in één pan. Staat binnen een half uur op tafel.


Spaanse omelet

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (16)

Dit Spaanse omelet is een echte klassieker, heel simpel met aardappels, eieren en verder weinig poespas. Heerlijk als lunch, tapas of avondmaaltijd.


Gewokte groenten met kerrie

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (6)

Maak eens deze gewokte groenten met kerrie, cashewnoten en o.a. spinazie als bijgerecht. Makkelijk te maken en binnen 20 minuten op tafel.


Kip pilav met perzik

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (24)

Oorspronkelijk was de bereidingswijze voor pilav gelijk aan die van risotto. Dit is een zeer simpele versie van kip pilav met perzik (of pilaf). Mmm!


Risotto met chorizo en paprika

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (7)

Deze risotto met chorizo en paprika is niet alleen glutenvrij, maar ook lactose vrij! Dit éénpansgerecht is makkelijk, boordevol smaak én rode wijn.


Stoofsla

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (27)

Ouderwetse stoofsla, iedereen kent het vast wel. Zo niet, dan is het absoluut de moeite waard dit eens te maken. Een hele krop sla gestoofd in boter met ham


Bonenschotel uit de slowcooker

Kooktijd 4 uur 10 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (58)

Een makkelijke bonenschotel uit de slowcooker gerecht voor drukke dagen. Boordevol smaak, kruiden, gehakt, linzen, een beetje pit en zelfs koffie. Mmm!


Brood van rode linzen en geroosterde paprika

Kooktijd 1 uur Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (9)

Een brood van rode linzen en geroosterde paprika is een kruidig Indiaas bijgerecht. Heerlijk bij bijvoorbeeld een bonenschotel. Klaar binnen een uur.


Snijbiet en aubergine lasagne

Kooktijd 1 uur 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (1)

Een vegetarische snijbiet en aubergine lasagne, ook makkelijk met een extra laagje gehakt te maken voor de vleeseters. Lekker romig door de bechamelsaus.


Gestoofde schouderkarbonade

Kooktijd 1 uur 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (59)

Deze ouderwetse gestoofde schouderkarbonade is een klassiek Frans recept met rode wijn en kruiden. Het vlees wordt er ontzettend mals en zacht van.


Sarma van snijbiet

Kooktijd 1 uur Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (1)

Deze rolletjes komen je vast bekend voor, maar dan i.p.v. wijnbladeren zijn deze sarma van snijbiet gemaakt. Stiekem nóg veel lekkerder.


Knolselderij soep met spekvet en croutons

Kooktijd 35 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (9)

Een overheerlijke romige knolselderij soep met spekvet en croutons. Gebakken in het vet van de spek voor een ontzettend smaakvolle soep.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.