Aardbeien-karnemelk ijs met een vleugje vlierbloesem is lekker fris en makkelijk te maken. Je kunt hiervoor evt. ook diepvries aardbeien gebruiken.
Door een extra smaakvolle kokosmelk te gebruiken is deze ananas soufflé niet alleen overheerlijk, maar ook nog eens lactose vrij!
Dit overheerlijke romige toetje is makkelijk zelf te maken. Het lekkerste aan een witte chocolade crème brûlée is zeker weten de heerlijke suikerlaag!
Een parfait is 'stilstaand ijs', het is super makkelijk want je maakt het zonder ijsmachine. Deze chocolade parfait met passievrucht is ideaal voor Pasen
Maak heel gemakkelijk je eigen roomijs! Deze ananascarpaccio met rozemarijnijs is een dessert met heerlijke smaakcombinaties, het hele jaar door lekker!
Rabarber is een heerlijk friszure en toch ook zoete groente. Maak er een heerlijke rabarbercompote met vanille mee voor door de yoghurt of bij een dessert.
Een luchtige cake met mango, makkelijk en snel klaar. Dit heerlijk zoete biscuitdeeg is erg licht, daar neem je makkelijk een tweede stuk van!
Dit toetje is zó simpel, maar de combinatie van romige kokos en warme krokante banaan is echt hemels. Gebakken banaan met kokos is klaar binnen 20 minuten.
Recepten voor Limburgse vlaaien zijn al generaties in mijn familie. Onder andere deze geweldige Limburgse rijstevlaai. Toch wel één van mijn favorieten.
Een frisse mandarijnen tiramisu kan eventueel gemaakt worden met sinaasappels. Leuk voor tijdens Koningsdag, sinterklaas of gewoon omdat het zo lekker is
Maak zelf een Italiaanse karnemelk panna cotta, heerlijk romig en zó klaar. Serveer met lekkere rode besjes of ander rood fruit.
Een heerlijk dessert hoeft niet moeilijk te zijn. Dit vanille-ijs met banaan en rode besjes is klaar binnen 10 minuten, des te sneller kun je ervan genieten.
Zeer makkelijke mini lopende dulce de leche taartjes. Een snelle taart versie voor een last-minute afsluiter van het kerstdiner. Nóg zachter dan karamel!
Cherimoya is fruit uit Ecuador die je absoluut eens moet proberen! De smaak is een combi van o.a. banaan en ananas. Maak ook eens cherimoya crème brûlée!
Een chocoladetaart met marsepein mousse is een zoete taart die perfect is voor Sinterklaas. Je kunt de mousse natuurlijk ook als dessert eten zonder taart!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.