Gerechtsoort: sauzen

93 Recepten

 


Sabich - Pitabroodjes met aubergine en ei

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (2)

Sabich is een klassieker uit de Israëlische keuken. Een vegetarisch broodje boordevol smaken, groenten en stiekem nóg lekkerder dan de bekende falafel.


Satéballetjes

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (7)

Deze satéballetjes doen het altijd goed op een feestje, ze zijn snel te maken en dat is maar goed ook want ze zijn ook snel op!


Kalfsrollade met tomaatjes en rozemarijn

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (30)

Een kalfsrollade met tomaatjes en rozemarijn is makkelijk te maken. Heerlijk mals vlees voor een perfect pronkstuk tijdens een diner of feestdagen. Klaar binnen 40 minuten.


Tagliatelle met kabeljauw en prei-pesto

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (24)

Een romige tagliatelle met kabeljauw en prei-pesto is perfect voor doordeweeks. Staat binnen een half uur op tafel. Prei en vis is niet voor niks een klassieke combinatie, mm!


Biefstuk met roze pepersaus

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (15)

Biefstuk met roze pepersaus is makkelijk en snel te maken. Extra lekker met frietjes en salade. Wist je dat roze peper eigenlijk besjes zijn i.p.v. echte peper?


Bavette met mosterdsaus

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (10)

Maak eens een bavette met mosterdsaus tijdens je volgende etentje. Een stuk rundvlees dat relatief onbekend is, maar oh zo lekker! Geserveerd met een romige mosterdsaus.


Kip in zwarte pepersaus

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (10)

Een ware smaakexplosie, zóveel kruiden en verschillende smaken in deze kip in zwarte pepersaus. Om je vingers bij af te likken. Heerlijk met rijst en naanbrood.


Krokante kabeljauw met tartaarsaus

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (18)

Krokante kabeljauw met tartaarsaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd, omdat deze op tafel staat binnen 20 minuten. Er gaat niets boven zelfgemaakte saus.


Spaghetti met pompoen-kaassaus

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (11)

Romige spaghetti met pompoen-kaassaus, te serveren met of zonder spekjes. Eenvoud is vaak het allerlekkerste, dat bewijst deze makkelijke pasta!


Gado gado

Kooktijd 1 uur Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (33)

Gado gado, een Indonesische salade die 'mix-mix' betekent. Met veel soorten groenten te maken en met een zelfgemaakte satésaus. Gezond én overheerlijk.


Cannelloni met gehakt

Kooktijd 1 uur 10 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (40)

Cannelloni met gehakt, bechamelsaus en kaas is een klassiek Italiaans gerecht. Deze gevulde pasta is bij iedereen geliefd door de volle smaken.


Koolrabi in roomsaus

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (23)

Een ouderwets en makkelijk bijgerecht is deze koolrabi in roomsaus. Maak zelf bechamelsaus en geef de koolrabi een heerlijk en leuk kleurtje met kruiden.


Kabeljauw met saffraansaus

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (13)

Kabeljauw met saffraansaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd. Smaakvolle, romige en schuimige saus zonder room die klaar is binnen 20 minuten.


Knoflooksaus

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (35)

Zelfgemaakte knoflooksaus die je naar wens sterker van smaak kunt maken. Gemaakt met knoflook, frisse yoghurt en verse bieslook. Klaar in minder dan 10 minuten.


Snijbiet en aubergine lasagne

Kooktijd 1 uur 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (1)

Een vegetarische snijbiet en aubergine lasagne, ook makkelijk met een extra laagje gehakt te maken voor de vleeseters. Lekker romig door de bechamelsaus.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.