Paarse gnocchi? Ja echt! Vitelotte, oftewel truffelaardappelen zijn een Franse aardappelsoort met een lichte nootachtige smaak. Heerlijk!
Makkelijke en snelle pasta met broccoli en pesto, geserveerd met champignons en paprika. Klaar in 20 minuten, recept voor 4 personen.
Als je van truffel houdt, moet je deze pasta met truffel en rode ui echt eens proberen! Serveer met een frisse groene salade. Klaar binnen 15 minuten.
Stevige en heerlijk romige champignon pasta met chipolataworstjes, room en kaas. Recept voor 6 personen, klaar in 35 minuten.
Macaroni met kaas is geweldig, maar een extra krokante kaaslaag uit de oven maakt het nog beter. Pak maar alvast een vork om een hap te nemen!
Zin in echt comfortfood? Maak in een half uur deze pompoenravioli met salieboter. Verse pasta, pompoen en boter. Heerlijk !
Specifiek voor degene die blij worden als de verse vijgen weer in de winkels liggen. Romige pasta met ham en verse vijgen is klaar in 15 minuten. Mmm!
Deze heerlijke Italiaanse klassieker kun je elke dag van de week maken. De spaghetti carbonara is klaar in 20 minuten, recept voor 4 personen.
Heerlijk vullende en geurende romige pasta met kip en pesto, recept voor 4 of meer personen. De pasta is klaar in een half uur tijd.
Serveer deze kabeljauw met geroosterde paprikasaus met een pasta naar keuze en een simpele spinaziesalade. Klaar in 45 minuten, recept voor 4 personen.
Lekker recept voor elke dag van de week, een romige tagliatelle met zalm en spinazie is klaar in 35 minuten. Recept voor 4 personen.
Zoete aardappel gnocchi zijn kleine kussentjes van liefde. Zo heerlijk zacht van binnen en krokant van buiten door het bakken in boter, zo lekker!
Verras iedereen eens door mozzarella in een gehaktbal te plaatsen. Super lekkere gehaktballen gevuld met mozzarella!
Een heerlijke pasta met artisjok en citroen-botersaus, lekker zomers gerecht dat klaar is in 25 minuten. Recept voor 4 personen.
Heerlijk romige farfalle met ham, champignons en spinazie. Super snel te maken, klaar in iets meer dan een half uur. Recept voor 4 personen.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.