Gerechtsoort: ovenschotel

42 Recepten

 


Aardappelgratin met ui

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (17)

Een aardappelgratin met ui is het perfecte bijgerecht bij elk soort vlees of vis. Deze versie is zelfs nóg lekkerder dan de klassieke versie. Klaar binnen 45 minuten.


Pasta uit de oven

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (14)

Een simpele pasta uit de oven, extra lekker door de krokante laag kaas. Heerlijk met gehakt, tomaat en kruiden. Staat binnen 45 minuten op tafel.


Aubergine gratin

Kooktijd 1 uur 5 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (21)

Voor deze aubergine gratin worden de aubergines eerst nóg smaakvoller gemaakt in een grillpan. Extra lekker door een krokante laag kaas en een makkelijke tomatensaus.


Courgette quiche met serranoham

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Deze courgette quiche met Serranoham is ook gemakkelijk zonder ham te maken voor een vegetarische versie. Een quiche is heerlijk als avondmaaltijd, maar ook als lunch.


Pasta ovenschotel met chorizo

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (4)

Een makkelijke doordeweekse maaltijd die vooraf voor te bereiden is. Deze pasta ovenschotel met chorizo zit boordevol smaak en natuurlijk kaas. Te maken met weinig ingrediënten!


Pompoenlasagne met erwtjes

Kooktijd 1 uur 10 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (2)

Lasagne is altijd lekker, maak eens een pompoenlasagne met erwtjes; een echte herfst avondmaaltijd! Kan ook gemaakt worden zonder spekjes.


Ovenschotel met spitskool, gehakt en knolselderij

Kooktijd 1 uur 10 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (19)

Een overheerlijke ovenschotel met spitskool, gehakt en knolselderij. Heerlijk als het buiten koud is en boordevol groenten, kruiden en bovenal smaakvol!


Cannelloni met gehakt

Kooktijd 1 uur 10 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (40)

Cannelloni met gehakt, bechamelsaus en kaas is een klassiek Italiaans gerecht. Deze gevulde pasta is bij iedereen geliefd door de volle smaken.


Gehakt en courgette ovenschotel

Kooktijd 55 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (121)

Een super lekkere en romige gehakt en courgette ovenschotel. Met een krokante laag kaas en tomaatjes. Staat binnen een uur op tafel.


Melanzane alla parmigiana

Kooktijd 1 uur Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Melanzane alle parmigiana is een overheerlijk klassiek Italiaans gerecht. Boordevol smaken en de perfecte combinatie van aubergine, kaas en tomaat.


Snijbiet en aubergine lasagne

Kooktijd 1 uur 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (1)

Een vegetarische snijbiet en aubergine lasagne, ook makkelijk met een extra laagje gehakt te maken voor de vleeseters. Lekker romig door de bechamelsaus.


Preischotel met aardappels en gehakt

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (46)

Smullen maar! Van deze oer-Hollandse preischotel met gehakt en aardappels blijf je eten. Recept voor 6 personen, klaar in 45 minuten tijd.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.