Een zachte en lichte gerookte zalmsalade met mierikswortel, venkel, rode biet en meer. Heerlijke combinaties, te serveren als voorgerecht of lunch.
Deze super makkelijke sandwich met stoofpeertjes is perfect voor een snelle lunch. Namelijk klaar in maar 5 minuten en zó lekker!
Maissoep is een vullende en romige soep met gerookte paprika en krokante spekjes. Heerlijk als lunch of met brood zelfs een complete maaltijd.
Een frisse witlof en appelsalade met karnemelk dressing kan het hele jaar door gegeten worden, ook in de winter. Met zelfgemaakte croutons.
Deze pompoen en venkel plaattaart heeft dé heerlijkste combinaties ooit, mét kaki! Makkelijk te maken en heerlijk als lunch of voorgerecht.
Witlofsoep is hartig, vullend en extra lekker met fijngesneden rauwe witlof en een smaakvolle peterselie olie. Zeker de moeite waard om eens te proberen!
Een salade met kreeft en groene appel klinkt chic. Het hele jaar door heerlijk als voorgerecht, maar met de kerst extra goed verkrijgbaar bij de supermarkt.
Mexicaanse gepofte aardappel uit de oven, in Amerika noemen ze het jacket potato. Gevuld met paprika, kaas en meer. Heerlijk met crème fraîche en limoen.
Brood mhancha met kip is een Marokkaans opgerold brood, gevuld met kip, groenten en kruiden. En het ziet er super leuk uit, de moeite waard om te proberen!
Zoete aardappel, spekjes en pastinaak maken deze herfstsalade met warme grove mosterddressing overheerlijk. Heb jij al eens een warme dressing gehad?
Een lekker broodje maken hoeft niet ingewikkeld te zijn. Een boerenomelet is zó klaar, lekker met wortel, erwtjes en paprika. Recept voor 2 broodjes.
Sushi met vis is lekker, maar niet voor iedereen ideaal. Sushi bowl met bief teriyaki is overheerlijke sushi, maar dan zonder het gedoe met rollen.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.