Cannelloni met gehakt, bechamelsaus en kaas is een klassiek Italiaans gerecht. Deze gevulde pasta is bij iedereen geliefd door de volle smaken.
Deze courgettekoekjes zijn heerlijk als snack met een frisse dip of serveer ze als bijgerecht tijdens de lunch of avondeten. Erg veelzijdig dus!
Een super lekkere en romige gehakt en courgette ovenschotel. Met een krokante laag kaas en tomaatjes. Staat binnen een uur op tafel.
Deze lavendel honing cheesecake kan op verschillende manieren aan zijn lavendelsmaakje komen. Gemalen lavendel, extract, net wat je hebt. Klaar in een uur.
Deze pittige aardappelpartjes uit de oven zijn nóg lekkerder gemaakt door toevoeging van geraspte kaas. Een heerlijk krokant bijgerecht.
Een klassieke quiche Lorraine, heel simpel met spekjes, crème fraîche, eieren, room én een zelfgemaakte hartige taart bodem. Erg makkelijk, maar zó smaakvol
Melanzane alle parmigiana is een overheerlijk klassiek Italiaans gerecht. Boordevol smaken en de perfecte combinatie van aubergine, kaas en tomaat.
Deze frisse courgette salade met mozzarella is een heerlijk fris bijgerecht. Of als een heerlijke lichte en snelle salade als voorgerecht of lunch.
Deze romige farfalle met champignons en ham is makkelijk te maken, vol van smaak én te maken in één pan. Staat binnen een half uur op tafel.
Pizza shoarma met knoflooksaus is afgeleid van het pitabroodje met shoarma, de zelfgemaakte knoflooksaus maakt deze pizza helemaal af!
Pizza funghi is een wereldwijd bekende pizza, een pizza met champignons, kaas en een lekkere saus gemaakt van passata.
Smullen maar! Van deze oer-Hollandse preischotel met gehakt en aardappels blijf je eten. Recept voor 6 personen, klaar in 45 minuten tijd.
Een hartige taart met zelfgemaakt deeg is altijd de moeite waard! Deze quiche met sperziebonen en spekjes is overheerlijk als avondeten of lunch.
Vegetarische mini pitabroodjes met kikkererwten en broccoli zijn verfrissend en vullend. Boordevol smaken en klaar binnen een half uur.
Populair in restaurants, makkelijk zelf thuis te maken. Een vispannetje met zalm en koolvis in een heerlijke vissaus met een korstje van kaas.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.