Deze papadums met courgette en krokante kip zijn heerlijk als lunch of avondmaaltijd. Poppa, wat? Indiase krokantjes op basis van linzen, wij zijn fan!
Deze uienbeignets zitten boordevol kruiden! Een simpel beslag dat gefrituurd wordt tot perfectie. Kan eventueel geserveerd worden met een simpele saus.
Acacia ken je vast wel van de honing, maar wist je dat je de bloemen ook zelf kunt plukken en eten? Dip ze in beslag en maak dan eens zelf deze makkelijke acacia beignets.
Gobi manchurian, oftewel Indiase bloemkool. Gefrituurd met een overheerlijk krokant jasje en daarna gemengd met een smaakvol en iets pittige saus.
Deze 'winterse' hamburgers zijn natuurlijk het hele jaar lekker. Gemaakt met winterse ingrediënten; wortel, knolselderij en ui. Krokant en toch sappig!
Probeer met Pasen eens deze heerlijke Schotse kwarteleitjes. Zo klein en daarom extra lekker, zijn ze niet schattig? Klaar binnen 20 minuten.
Wow, appel cider donuts zijn geweldig. Ze zijn geweldig tijdens de herfst, maar om eerlijk te zijn zou ik ze het hele jaar door wel kunnen eten!
Gefrituurde kaas is heerlijk en een kaassoufflé is veel makkelijker om te maken dan je wellicht denkt. Deze frituursnack staat binnen een handomdraai op tafel.
Op zoek naar een makkelijk maar een leuk toetje voor het volgende etentje? Maak dan deze mango tempura met citrus sabayon!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.