Zelfgemaakte Indonesische babi pangang heeft een zoete en knapperige buitenkant, en een zachte en gekruide binnenkant. Smaakt lekkerder dan van de Afhaal Chinees!
Krokant op de huid gebakken zalm met lente ui en limoen is zalm op zijn lekkerst! Klaar in 20 minuten, recept voor 2 personen.
Heerlijk bijgerecht of onderdeel van een tapas assortiment. Deze snelle en makkelijke zoete maiskoekjes zijn klaar in 10 minuten.
Erg verfrissende Aziatische noodle en gamba salade. Rode peper, gember, knoflook en andere lekkernijen maken deze salade een goede start van het nieuwe jaar
Een hartige vijgentaart is enorm veelzijdig. Je kunt deze taart eten tijdens de lunch, avondeten, voorgerecht en zelfs als toetje! Vijgen zijn geweldig!
Gebruik chili en appel cider azijn om deze gemarineerde inktvis super lekker en sappig te maken. Grill ze voor zelfs nog meer heerlijkheid!
Heerlijk recept voor arepas, oftewel broodjes uit Venezuela. Kleine broodjes gemaakt van maismeel en gevuld met kip. Makkelijk, goedkoop en snel!
Wil je eens zelf falafel maken? Deze falafels zijn vol van smaak, vegetarisch en klaar in 45 minuten. Heerlijk smeuïg, kruidig en extra lekker met een frisse yoghurtsaus.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.