Wil je een sjiek diner koken voor je gasten? Verras ze met deze malse eendenborst met romanesco. Klaar in 25 minuten tijd.
Beenham met sinaasappel is het pronkstuk tijdens het diner. Voeg een pepertje toe voor een vleugje pittigheid en een beetje honing voor de perfecte balans.
Simpel, smaakvol en bijzonder mals. Een gebakken varkenshaas met geroosterde druiven serveer je met een lichte rode wijn en aardappelpuree.
Een klassieke saltimbocca is gemaakt van kalfsvlees, maar je kunt ook kip of rund gebruiken. Serveer met een hele zachte knolselderijpuree.
Smakelijk recept voor roodbaars met spinazie en champignons. Met heerlijk ovengeroosterde tomaatjes en een rode portsaus.
Ouderwetse whiskey cocktail on the rocks. Klaar in 5 minuten, recept voor 1 cocktail. Krijg de smaak te pakken van dit klassieke Amerikaanse whiskey drankje
Gebraden eendenfilet met romige kool uit de pan is een leuke uitdaging om te bereiden, en een genot om te mogen eten! Klaar in een half uur tijd.
Een hartige vijgentaart is enorm veelzijdig. Je kunt deze taart eten tijdens de lunch, avondeten, voorgerecht en zelfs als toetje! Vijgen zijn geweldig!
Je zult niet geloven hoe makkelijk deze chocolade duimkoekjes te maken zijn. Lekker voor bij de koffie of thee, recept voor 12 koekjes.
Heerlijke gekarameliseerde spruitjes met krokante stukjes spek is geweldig als bijgerecht. Klaar in maar 15 minuten, recept voor 4 personen.
Maak zelf je eigen vanille karamel popcorn, recept voor 6 personen en is klaar in ongeveer 20 minuten. Lekker voor bij de film!
Een simpele salade caprese, gebruik er de lekkerste tomaten voor. Ook leuk voor Valentijnsdag, verwen je geliefde met wat lekker gezonds.
Wauw! Camembert in bladerdeeg uit de oven met gedroogde cranberries en walnoten. Zó lekker! Recept voor 4 personen, klaar in 25 minuten.
Deze mini schuimpjes zijn te leuk om te laten liggen! Bak je eigen mini schuimpjes in iets meer dan een uur tijd en verras je familie en vrienden!
Gestoofde rode kool met appel, kaneel en laurier. Een ouderwets bijgerecht, perfect voor de winter. Ook een heerlijk bijgerecht voor de feestdagen.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.