Een pronkstuk op de kersttafel, of tijdens een diner. Een Beef Wellington is gemaakt met mals rundvlees, paddenstoelen en een krokante korst. Mmm!
Een apfelstrudel met vanillesaus is een echte klassieker uit de Oostenrijkse keuken. Geliefd bij velen en een echte herfst hit! Met zelfgemaakte vanillesaus.
Ham-kaas stengels zijn heel gemakkelijk en snel te maken. Extra lekker door het toevoegen van vijgen voor een tikkeltje zoete smaak bij de zoute ham en kaas
Appelbollen zijn nóg makkelijker te maken dan standaard appelflappen. Heerlijk gebakje met appels in kaneelsuiker en krokant bladerdeeg
Koningsdag komt er weer aan, dus wat is er dan beter dan een zelfgemaakte oranje tompouce. Bladerdeeg, banketbakkersroom en een mooie oranje glazuur.
Appelflappen zijn zó lekker, maar vooral heel erg makkelijk. Mijn moeder maakte ze vroeger regelmatig, want ze zitten binnen no-time in de oven.
Een geurende en smaakvolle runderstoof uit de slowcooker, vol met groenten. Dit stoofpotje in bladerdeeg kan natuurlijk ook gemaakt worden in de pan!
Dit overheerlijke en krokante vanille gebak met Roemeense kaas is een traditioneel Roemeense lekkernij. Je kunt het ook makkelijk maken met ricotta.
Deze pompoen en venkel plaattaart heeft dé heerlijkste combinaties ooit, mét kaki! Makkelijk te maken en heerlijk als lunch of voorgerecht.
Geniet in de laatste zomerweken van het jaar nog van heerlijk zomers fruit. Maak bijvoorbeeld eens een keer deze snelle versie van aardbeien millefeuille.
Combineer rode biet, kip en kaas om een super simpele en heerlijke rode biet en kip plaattaart te maken. Ook makkelijk om restjes groenten op te maken!
Een plaattaart met aubergine en basilicum is makkelijk om te maken. Maak je koelkast leeg door bladerdeeg te beleggen met verschillende groentes, zo lekker!
Feestje of high tea? Maak dan deze mini courgette quiches, makkelijk en lekker. Deze kleine hartige taartjes zijn klaar in minder dan een half uur.
Er zitten veel volle smaken in deze mini ham en groente bladerdeeg pakketjes. Gevuld met bechamel saus, ham en heerlijke groentes!
Een makkelijk vegetarisch voorgerecht voor de kerstdagen, of een andere feestelijke gelegenheid! Klaar in een half uur, recept voor 4 personen.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.