Een ovenschotel met romige kip is makkelijk en overheerlijk. Kip, spekjes, knoflook, knolselderij en aardapppel, wat wil je nog meer? Klaar in 3 kwartier.
Choucroute garnie is een Frans eenpansgerecht met zuurkool, varkensvlees en witte wijn. Geserveerd met mosterd en klaar in minder dan een uur.
Herfst is perfect voor alle soorten stoofpotten. Deze Camarenga bief stoofschotel is een recept van mijn moeder, met een vleugje sinaasappel.
Limburgse mosterdsoep met prei is super snel klaar en heeft een volle romige smaak. Gemaakt met grove mosterd voor een perfecte textuur. Klaar in 20 min.
Heerlijke verfrissende ijsbergslasoep met een vleugje sinaasappel. Je kunt deze soep ook koud serveren op een warme zomerdag. Serveer eventueel met spekjes.
Andijvie stamppot is ouderwets lekker met spek en rauwe andijvie. Precies zoals mijn oma dit altijd maakte, comfort food op zijn best. Klaar in 20 minuten.
Deze rode bieten risotto met buikspek is een explosie van smaken, en wat dacht je van die prachtige kleur. Klaar in 45 minuten, recept voor 4 personen.
Een twist op een standaard lasagne is deze open lasagne. Recept voor twee personen, deze open lasagne is klaar in 40 minuten.
Een heerlijke avocado tosti met 2 verschillende soorten kaas, knapperige bacon en mayonaise saus is werkelijk onweerstaanbaar!
Stevig gevulde cannelloni met kippendijen en bacon, wát een combinatie! Recept voor 6 personen, klaar in iets meer dan een uur.
Heb je ooit met een varkenspoot erwtensoep gemaakt? De smaken die er vanaf komen zijn geweldig! Te serveren met heerlijk vers roggebrood.
Paarse gnocchi? Ja echt! Vitelotte, oftewel truffelaardappelen zijn een Franse aardappelsoort met een lichte nootachtige smaak. Heerlijk!
Deze wig salade van ijsbersla is in minder dan 15 minuten klaar. Lekker met gebakken spekjes en croutons. Recept voor 4 personen.
Dit gegrild broodje met vijgen, bacon en blauwe kaas bevat zó veel verschillende smaken, die móet je een keer geprobeerd hebben!
Deze mini hamburgers zijn zó leuk om te maken en te eten. Klaar in 20 minuten, dit recept is voor 8 mini hamburgertjes en 4 personen.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.