Keukens 101: geef je woning een make-over

Wanneer mensen hun woning een make-over geven, vergeten ze vaak hun keuken. Dit is zonde, want het is een ruimte waar enorm veel tijd wordt doorgebracht.

Of je nu een mooie keuken van Tulp Keukens hebt gekocht, of dat je kookt in de keuken die al in de woning zat toen jij er naartoe verhuisde, er zijn altijd kansen en mogelijkheden om de ruimte wat op te pimpen. In dit artikel vertellen we wat je precies kunt doen.

Een hele nieuwe keuken!

Word je helemaal gek van je huidige keuken en ben je écht toe aan iets nieuws? Dan is het een goed idee om het kopen van een nieuwe keuken te overwegen. Of deze keuze goed bij jou past, is natuurlijk afhankelijk van je budget. Gelukkig kun je op verschillende manieren besparen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen verschillende showroomkeukens in de uitverkoop

Prachtige keukens, voor een fijne prijs! Je kunt kiezen uit verschillende stijlen en kleuren. Daarnaast zijn er in de meeste gevallen ook diverse aanpassingen mogelijk. Kies dus een keuken die perfect past bij jouw interieur en persoonlijke wensen en voorkeuren.

De kracht van accessoires en verandering

Je kunt je huidige keuken een transformatie geven door middel van het toevoegen van verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van plankjes aan de muur of een kruidenrekje. Vervelen die witte tegels je? Verdiep je dan in de mogelijkheden die plakfolie je biedt, of kies voor kleurrijke metrotegeltjes. 

Plakfolie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen en kan gemakkelijk op de tegels worden geplakt. Het is een ideale oplossing, omdat je om de zoveel tijd kan switchen tussen de verschillende kleuren en patronen. Zo kun je je keuken dus constant een make-over geven zonder dat je hoeft te klussen. 

Andere manieren om je keuken op te pimpen is door nieuw servies, servetten of theedoeken te kopen. Ook kun je ervoor kiezen om je keukenkastjes te vervangen of te wrappen. Hierdoor kan je de keuken in een handomdraai aanpassen naar jouw steeds veranderende stijl.

De simpelste oplossing die er is: houd het netjes

Een makkelijke manier om iedere ruimte in je woning een kleine transformatie te geven, is simpelweg door de ruimte netjes te houden. Doe dit door het zichtbare deel van je keuken, zoals het aanrecht, schoon te maken nadat je hebt gekookt. Het is even belangrijk om je keukenkastjes schoon te houden! Ruim geregeld op en haal een doekje over alle oppervlakken. Een rommelige ruimte opruimen voelt als een hele make-over an sich!

Je kunt je keuken op veel verschillende manieren transformeren: je kunt een nieuwe keuken aanschaffen, accessoires toevoegen en tijd stoppen in het schoonmaken en opruimen van de ruimte. 


Bekijk de orginele blog via:
https://ohmydish.nl/blog/keukens-101-geef-je-woning-een-make-over


Vond je deze blog interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!


Wat vind jij van dit blog?
0 stemmen
Volgend blog →
8 x taco recepten

Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.