Welke kant van aluminiumfolie moet je gebruiken?
😍 0Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Welke kant van aluminiumfolie moet je gebruiken?

Deel deze blog via:

Véronique Pouw

Geschreven door Véronique

Geplaatst op 29-08-2018.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 29-08-2018

Aluminiumfolie heeft 2 verschillende kanten, namelijk een gladde en een matte kant. Tijdens het bereiden van gerechten gebruik je aluminiumfolie met de glanzende kant naar beneden, dit is de kant die de meeste warmte weerkaatst.

De matte kant van aluminiumfolie houdt de warmte beter vast. Wil je voorkomen dat een gerecht aanbrandt tijdens het bakken in de oven? Dek het gerecht dan af met aluminiumfolie met de matte kant naar buiten.

Toegegeven, het verschil tussen beide kanten is minimaal.

Wat vind je van deze blog?

0 waarderingen
😍
0
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "Welke kant van aluminiumfolie moet je gebruiken?"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.