Wat is trancheren?
😍 0Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Wat is trancheren?

Wat is trancheren en wanneer doe je dit?

Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.

Deel deze blog via:

Véronique Pouw

Geschreven door Véronique

Geplaatst op 16-04-2017.

Bijgewerkt op: 16-05-2017

Met trancheren wordt het in gelijke, mooie stukken snijden van vlees, vis of gevogelte bedoeld. Deze techniek vereist dat de plakken in gelijke vormen worden gesneden, met andere woorden: even dik, dun of hetzelfde gewicht.
Ga terug naar het overzicht van de Kennisbank voor koken.

Wat vind je van deze blog?

0 waarderingen
😍
0
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "Wat is trancheren?"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.