Op zoek naar een voordelige nieuwe keuken
😍 0Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Op zoek naar een voordelige nieuwe keuken

Bij het vervangen van een keuken heb je tal van verschillende mogelijkheden. Je kunt het zo duur en uitgebreid maken, als je zelf wilt.

Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.

Deel deze blog via:

Véronique Pouw

Geschreven door Véronique

Geplaatst op 22-09-2023.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 22-09-2023

Voldoet je huidige keuken niet meer aan je persoonlijke wensen, of past deze niet langer bij de rest van het interieur in huis? Heb je steeds vaker te maken met een apparaat dat niet goed functioneert? Tijd om de keuken te vervangen! 

Bij het vervangen van een keuken heb je tal van verschillende mogelijkheden. Je kunt het zo duur en uitgebreid maken, als je zelf wilt. Denk aan het verschil tussen een regulier model kraan en een heetwaterkraan, de keuze tussen een werkblad van composiet en bijvoorbeeld kunststof, enzovoorts. Op zoek naar een kwalitatief goede, maar voordelig geprijsde keuken? Kijk eens naar de voordelige showroomkeukens bij keukenzaken.

Showroomkeukens zijn modellen keukens die, zoals de naam al verklapt, in de showroom van een keukenzaak hebben gestaan. Er zullen mensen zijn die de kasten van de keuken hebben opgetrokken, of bijvoorbeeld zachtjes op het werkblad hebben getikt. Vaak leidt dit echter niet tot schade, waardoor je net zoveel plezier zal hebben van een showroomkeuken als van een compleet nieuwe keuken.

Werkblad van kunststof of in plaats van natuurlijke materialen 

Niet alleen de keuze voor een showroomkeuken is interessant, wanneer je wilt besparen op de aanschaf van een nieuwe keuken. Kijk ook naar het materiaal waarvan het werkblad gemaakt is. Populair is het tegenwoordig om te kiezen voor een werkblad van een natuurlijk materiaal als composiet, graniet of bijvoorbeeld beton. Ook marmer is steeds meer in trek bij huishoudens. 

Hoewel deze materialen bijzonder stijlvol en duurzaam zijn, hangt hier een fors prijskaartje aan. Het alternatief is een werkblad van kunststof met een natuurlijke hout-, marmer- of bijvoorbeeld granietlook. Zeker op afstand lijkt het werkblad van een natuurlijk materiaal gemaakt te zijn.

Aan de slag met een ontwerp voor je nieuwe keuken 

Tijd om aan de slag te gaan met het ontwerp van je nieuwe keuken. Start hierbij met een inventarisatie van de wensen waaraan de keuken moet voldoen. Welke kleuren wil je terug laten komen in het ontwerp? Van welke apparatuur moet de keuken voorzien worden? Voor welke vorm keuken kies je? Enzovoorts. Er zijn verschillende websites waarop een 3D ontwerptool aangeboden wordt. Hiermee kun je zelf alvast aan de slag gaan met het vormgeven van de keuken, nog voordat je een keukenzaak bezocht hebt.

Kijk daarnaast eens naar de foto’s van andermans keuken, die je bijvoorbeeld op een platform als Pinterest vindt. Het biedt inspiratie en geeft een beeld van de mogelijkheden die je hebt. 

Wat vind je van deze blog?

0 waarderingen
😍
0
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "Op zoek naar een voordelige nieuwe keuken"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.