Onmisbare keukenaccessoires voor jouw droomkeuken
😍 0Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Onmisbare keukenaccessoires voor jouw droomkeuken

Een keuken is niet compleet zonder de juiste accessoires, van praktische benodigdheden tot leuke hebbedingetjes. Bekijk hier een lijst met essentiële keukenspullen voor jouw droomkeuken.

Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.

Deel deze blog via:

Véronique Pouw

Geschreven door Véronique

Geplaatst op 16-08-2023.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 16-08-2023

Elke goed uitgeruste keuken heeft een groot aantal keukenaccessoires die onmisbaar zijn en een aantal die vooral leuk en handig zijn om te hebben in jouw droomkeuken.

Hieronder een lijst met handige keukenaccessoires die dagelijks gebruikt kunnen worden, zo zijn er nog talloze handigheidjes voor in de keuken en kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Met kookgerei om af en toe te gebruiken tot kookgerei dat je misschien maar één keer per jaar gebruikt. Denk hierbij aan een aspergepan of bepaalde bakvormen.

Deze keukenaccessoires mogen niet ontbreken in jouw keuken

  1. Keukenmessen: Goede keukenmessen zijn onmisbaar voor het snijden en hakken van ingrediënten. Een goed scherp mes maakt het koken een stuk makkelijker, efficiënter en sneller.
  2. Snijplanken: Fijne snijplanken zijn onmisbaar om messen scherp en schadevrij te houden. Een goede snijplank is naast hygiënisch het liefst ook duurzaam en kies daarom voor snijplanken die grondig schoon te maken zijn.
  3. Pannen: Verschillende soorten pannen zijn nodig om te kunnen koken, bakken en grillen. Van verschillende soorten bakpannen, kookpannen, sauspannen en een grillpan, om elk ingrediënt op de beste manier te kunnen bereiden.
  4. Kookgerei: Klein kookgerei zoals gardes, spatels, lepels en keukentangen zijn onmisbaar om gerechten te koken en serveren.
  5. Keukenschorten: Keukenschorten beschermen je kleding tegen spatten en vlekken. Ze zijn er in verschillende materialen, maten en kleuren. Een keukenschort met logo is het ideale gepersonaliseerde relatiegeschenk.
  6. Blender: Een blender is niet per se onmisbaar, maar wel erg handig als je van smoothies, soep en sauzen houdt.
  7. Ovenwanten: Ovenwanten beschermen je handen tegen hete voorwerpen, zoals ovenschalen of handvatten van pannen.
  8. Maatbekers: Om nauwkeurig te kunnen koken heb je minimaal één maatbeker nodig, een maatbeker en maatlepels helpen bij het volgen van recepten.
  9. Keukenweegschaal: Een keukenweegschaal is onmisbaar bij het bakken, de verhoudingen en exacte hoeveelheden zijn ontzettend belangrijk voor het juiste resultaat.
  10. Kruidenrek: Koken zonder kruiden is niet voor te stellen, het geeft al je gerechten de juiste smaak. Een handig kruidenrek helpt om in één oogopslag te zien waar de kruiden staan die je nodig hebt zodat je niet misgrijpt.
Onmisbare keukenaccessoires voor jouw droomkeuken
Onmisbare keukenaccessoires voor jouw droomkeuken

Een aantal van die accessoires zijn behalve functioneel en handig ook leuk om als relatiegeschenk te geven. Als enthousiaste thuiskok of culinaire professional zul je namelijk altijd blij worden van het geven en krijgen van gepersonaliseerde keukenitems. Een perfect relatiegeschenk is voornamelijk persoonlijk en nuttig tegelijk.

Relatiegeschenken bedrukken maakt nuttige bedankjes en geschenken extra persoonlijk, vooral als deze in de keuken gebruikt kunnen worden kan er dagelijks aan jouw bedrijf gedacht worden.

Wat vind je van deze blog?

0 waarderingen
😍
0
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "Onmisbare keukenaccessoires voor jouw droomkeuken"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.