Koffieautomaten: een must-have voor iedere ondernemer
😍 0Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Koffieautomaten: een must-have voor iedere ondernemer

Ga je maar al te graag aan de slag met het kopen van een nieuwe koffiemachine voor bij jou op kantoor? Het is dan altijd een goed idee om het gesprek aan te gaan met een gespecialiseerde leverancier.

Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.

Deel deze blog via:

Véronique Pouw

Geschreven door Véronique

Geplaatst op 28-06-2024.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Ben je druk in de weer met het oriënteren op koffieautomaten voor je bedrijf? Bijvoorbeeld omdat de huidige automaat eigenlijk aan vervanging toe is? Of omdat je er voor de eerste keer in gaat investeren? 

Het is een echte must-have voor iedere ondernemer. Om daar een goed beeld van te krijgen, hebben we een aantal voordelen van de investering voor je op een rijtje gezet in dit blog. Wie weet ga je hier op korte termijn ook al een keer mee aan de slag.

Je zorgt voor een warm welkom voor klanten en leveranciers 

Heb je op regelmatige basis klanten en leveranciers over de vloer? Dan weet je maar al te goed hoe belangrijk het is dat je keer op keer de band weer wat meer kunt versterken. Met een koffieautomaat bedrijf zorg je direct voor een warm welkom en je weet ook nog eens zeker dat er altijd  een drankje beschikbaar is dat in de smaak gaat vallen tijdens het serveren. En dat is wel zo leuk om te weten, toch?

Een erg fijne afwisseling op een glas water of een kop thee

Maar er is voor het personeel op de werkvloer ook een ander groot voordeel verbonden aan het hebben van de automaat. Een vers gezet kopje koffie is een erg fijne afwisseling op een kop thee of een glas water. Maar het kan ook zo zijn dat er in de loop van de dag net even wat meer focus is en dat bepaalde taken beter uit kunnen worden gevoerd. Denk daarbij aan een focus meeting aan het begin van de maand, het halen van een belangrijke deadline voor een klant of het uitwerken van een uitgebreid verslag.

Bij een gespecialiseerde leverancier heb je de keuze uit automaten in verschillende ontwerpen

Ga je maar al te graag aan de slag met het kopen van een nieuwe koffiemachine voor bij jou op kantoor? Het is dan altijd een goed idee om het gesprek aan te gaan met een gespecialiseerde leverancier. 

Door je wensen en budget aan te kaarten, kan er samen met jou erg gericht op zoek worden gegaan naar een passend model. En hierdoor kan je de nieuwe automaat in een mum van tijd in huis verwachten. Weet je op dit moment al goed wat voor soort model en in welke prijsklasse je graag wilt investeren? Dat maakt de zoektocht meteen weer stukken eenvoudiger.

Wat vind je van deze blog?

0 waarderingen
😍
0
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "Koffieautomaten: een must-have voor iedere ondernemer"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.