Keukens 101: geef je woning een make-over
😍 0Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Keukens 101: geef je woning een make-over

Wanneer mensen hun woning een make-over geven, vergeten ze vaak hun keuken. Dit is zonde, want het is een ruimte waar enorm veel tijd wordt doorgebracht.

Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.

Deel deze blog via:

Véronique Pouw

Geschreven door Véronique

Geplaatst op 09-09-2023.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 09-09-2023

Of je nu een mooie keuken van Tulp Keukens hebt gekocht, of dat je kookt in de keuken die al in de woning zat toen jij er naartoe verhuisde, er zijn altijd kansen en mogelijkheden om de ruimte wat op te pimpen. In dit artikel vertellen we wat je precies kunt doen.

Een hele nieuwe keuken!

Word je helemaal gek van je huidige keuken en ben je écht toe aan iets nieuws? Dan is het een goed idee om het kopen van een nieuwe keuken te overwegen. Of deze keuze goed bij jou past, is natuurlijk afhankelijk van je budget. Gelukkig kun je op verschillende manieren besparen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen verschillende showroomkeukens in de uitverkoop

Prachtige keukens, voor een fijne prijs! Je kunt kiezen uit verschillende stijlen en kleuren. Daarnaast zijn er in de meeste gevallen ook diverse aanpassingen mogelijk. Kies dus een keuken die perfect past bij jouw interieur en persoonlijke wensen en voorkeuren.

De kracht van accessoires en verandering

Je kunt je huidige keuken een transformatie geven door middel van het toevoegen van verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van plankjes aan de muur of een kruidenrekje. Vervelen die witte tegels je? Verdiep je dan in de mogelijkheden die plakfolie je biedt, of kies voor kleurrijke metrotegeltjes. 

Plakfolie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen en kan gemakkelijk op de tegels worden geplakt. Het is een ideale oplossing, omdat je om de zoveel tijd kan switchen tussen de verschillende kleuren en patronen. Zo kun je je keuken dus constant een make-over geven zonder dat je hoeft te klussen. 

Andere manieren om je keuken op te pimpen is door nieuw servies, servetten of theedoeken te kopen. Ook kun je ervoor kiezen om je keukenkastjes te vervangen of te wrappen. Hierdoor kan je de keuken in een handomdraai aanpassen naar jouw steeds veranderende stijl.

De simpelste oplossing die er is: houd het netjes

Een makkelijke manier om iedere ruimte in je woning een kleine transformatie te geven, is simpelweg door de ruimte netjes te houden. Doe dit door het zichtbare deel van je keuken, zoals het aanrecht, schoon te maken nadat je hebt gekookt. Het is even belangrijk om je keukenkastjes schoon te houden! Ruim geregeld op en haal een doekje over alle oppervlakken. Een rommelige ruimte opruimen voelt als een hele make-over an sich!

Je kunt je keuken op veel verschillende manieren transformeren: je kunt een nieuwe keuken aanschaffen, accessoires toevoegen en tijd stoppen in het schoonmaken en opruimen van de ruimte. 

Wat vind je van deze blog?

0 waarderingen
😍
0
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "Keukens 101: geef je woning een make-over"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.