Huur eens een Frietwagen: Lekker en lekker makkelijk
😍 0Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Huur eens een Frietwagen: Lekker en lekker makkelijk

Heb je een keer zin in zo min mogelijk gedoe, huur dan eens een frietwagen. Voordelig, snel online te regelen en vrijwel iedereen lust wel een frietje en snacks.

Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.

Deel deze blog via:

Véronique Pouw

Geschreven door Véronique

Geplaatst op 17-10-2023.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 17-10-2023

Het regelen van eten en drinken voor een grote groep mensen is niet altijd makkelijk. Zelf koken en organiseren kan stressvol zijn en een cateringbedrijf inhuren kost al snel veel geld. 

Heb je een keer zin in zo min mogelijk gedoe, huur dan eens een frietwagen. Voordelig, snel online te regelen en vrijwel iedereen lust wel een frietje en snacks.

Iedereen lust wel iets uit de frietwagen

Bijna iedereen houdt wel van frietjes en snacks. Met een frietwagen hoef je je dus geen zorgen te maken over wat mensen wel of niet lusten. Iedereen smult ervan! Jij hoeft alleen maar te genieten van je eigen feest!

Een Frietwagen is een voordelige keuze

Catering kan duur zijn, maar frietwagens zijn vriendelijk voor je portemonnee. Ze zijn over het algemeen goedkoper dan andere opties. Zo houd je geld over voor andere leuke dingen op je feest, zoals muziek of versieringen.

Maatwerk is vaak mogelijk

Frietwagens lijken standaard, maar zijn super flexibel. Je kunt vaak het menu aanpassen zoals jij het wil hebben voor jouw gelegenheid. Zo kun je naast friet en reguliere snacks ook vaak nog kiezen voor friet met toppings (loaded fries) of een bredere assortiment aan snacks en broodjes. 

Ondernemingen zoals Friet enzo bieden bijvoorbeeld vele dieetopties zoals vega en halal, hebben luxe broodjes als aanvulling en kunnen gaan ver in maatwerk in en om de frietwagen.

Echt lekker makkelijk

We gaven het al eerder aan, maar de keuze voor een frietwagen is een keuze voor ultiem gemak. De uitbaters regelen alles omtrent de inrichting van de catering (inkoop, bakken en uitserveren) en de prijzen voor een frietwagen staan vaak vast. Je weet dus altijd waar je aan toe bent. Uitbaters van een frietwagen komen simpelweg even bakken, gasten laten genieten en gaan vervolgens weer geruisloos weg.

Kortom, als je binnenkort iets wil plannen, denk dan ook eens aan een frietwagen. Ze maken alles makkelijk, zijn geliefd door iedereen, kosten niet te veel, passen zich aan en serveren snel. Het perfecte recept voor een geslaagd moment!

Wat vind je van deze blog?

0 waarderingen
😍
0
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "Huur eens een Frietwagen: Lekker en lekker makkelijk"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.