Hoe voorkom je plakkerige pasta?
😍 0Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Hoe voorkom je plakkerige pasta?

Deel deze blog via:

Véronique Pouw

Geschreven door Véronique

Geplaatst op 29-08-2018.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 29-08-2018

Gebruik tijdens het koken van pasta altijd ruim voldoende water. Pasta neemt water op, en het kan voorkomen dat er daardoor te weinig water in de pan overblijft.

Gebruik 1 liter water op 100 gram pasta, voeg de pasta ook pas toe aan het water als deze kookt. Zetmeel dat in pasta zit zorgt ervoor dat pasta aan elkaar gaat plakken tijdens het koken.

Roer daarom voorzichtig met een (houten) pollepel tijdens het koken. Giet de pasta af in een vergiet en voeg een scheutje olijfolie toe, roer de pasta dan door elkaar heen. De pasta zal niet meer aan elkaar plakken, zolang deze heet blijft!

Wat vind je van deze blog?

0 waarderingen
😍
0
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "Hoe voorkom je plakkerige pasta?"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.