5 Unieke keuken decoraties die je moet hebben!
😍 0Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

5 Unieke keuken decoraties die je moet hebben!

Heb je een kale muur in je keuken? Je kunt die op een creatieve manier leuker maken. Het leuke is dat je niet eens iets permanent hoeft op te hangen.

Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.

Deel deze blog via:

Véronique Pouw

Geschreven door Véronique

Geplaatst op 03-01-2024.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 03-01-2024

Je keuken is meer dan alleen een plek om te koken; het is ook een plek waar je je eigen stijl kunt laten zien. Met leuke keuken decoraties kun je een gezellige sfeer maken en je keuken binnen een handomdraai een nieuwe look geven. 

Ben je ook op zoek naar unieke decoraties voor in de keuken? Lees dan verder!

Kurkwand, krijtbord of magnetische verf

Heb je een kale muur in je keuken? Je kunt die op een creatieve manier leuker maken. Met een kurkwand, krijtbord of magnetische verf maak je er iets bijzonders van. Op een kurkwand kun je makkelijk briefjes en lijstjes ophangen, en je kunt zelfs leuke vormen uit kurk knippen om de muur mee te versieren. Met krijtbordverf kun je tekeningen en teksten maken die passen bij het seizoen of feestdagen. En met magnetische verf kun je recepten of foto's ophangen met magneten. Je zou hier ook een fotolijst voor kunnen gebruiken. Wat heeft jouw voorkeur?

Wandstickers

Heb je een lege muur in je keuken? Dan kun je die eens even onder handen nemen met leuke wandstickers. Er zijn allerlei soorten, van stickers met quotes tot afbeeldingen van koffie bonen. Wandstickers zijn een makkelijke manier om je keuken op te fleuren, maar ook echt om een persoonlijk tintje te geven. Het leuke is dat je niet eens iets permanent hoeft op te hangen. En als je zin hebt in iets nieuws, kun je ze ook makkelijk verwijderen of vervangen.

Opvallend servies

Heb je mooi servies dat je liever niet in een kast verstopt? Zet je borden, kommetjes en schalen dan in het zicht in je keuken. Door ze op een plank aan de muur te zetten of van je keukenkastjes open kasten te maken, kun je je servies als decoratie gebruiken. Dit maakt je keuken niet alleen stijlvol, maar je hebt je servies ook snel bij de hand als je het nodig hebt.

Houten kisten aan de muur

Soms zijn de keukenkasten niet zo heel aantrekkelijk, maar ook die kun je opknappen. Probeer dan eens houten kisten aan de muur te hangen. Gebruik ze voor je favoriete kookboeken, kruidenplantjes en kleine souvenirs. Je kunt de kisten op een speelse manier neerhangen en ze combineren met fotolijstjes en planken voor een bijzondere look. Deze houten kisten zorgen niet alleen voor extra plek om dingen op te bergen, maar geven je keuken ook een unieke uitstraling.

Kunstig spatscherm

Een spatscherm in de keuken kan ook leuk en opvallend zijn. Kies voor een spatscherm met mooie afbeeldingen voor een artistiek effect. Zo maak je van het spatscherm een echte blikvanger. Kies afbeeldingen die passen bij jouw stijl en die je keuken gezelliger maken. Hoe ga jij je keuken decoreren?

Wat vind je van deze blog?

0 waarderingen
😍
0
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "5 Unieke keuken decoraties die je moet hebben!"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.