5 tips voor heerlijke kerstgeschenken voor ondernemers

Liefde gaat door de maag, dus een eetbaar kerstgeschenk is een passend cadeau voor echt iedereen!

Het is bijna de mooiste tijd van het jaar en dat betekent niet alleen kerstgeschenken uitzoeken voor familie en vrienden, maar ook voor werknemers. Als ondernemer kun je je werknemers met een goed gevoel de Kerst in laten gaan en je blijk van waardering uiten. 

En omdat liefde door de maag gaat, is een eetbaar kerstgeschenk een passend cadeau voor echt iedereen! Wij hebben voor jou als ondernemer een aantal eetbare kerstgeschenken op een rijtje gezet.

Kerstchocolade

Wie houdt er nu niet van chocolade en wie houdt er nu niet van Kerst? Puur om die reden is kerstchocolade het ideale cadeau tijdens Kerst. En voor wie écht niet van chocolade houdt, is er vast wel een vriend of familielid die wil helpen met opeten. Wil je kerstchocolade bestellen? Bekijk dan het overzicht via de link. 

Kerststol

Bij kerststollen geldt de regel ‘je kunt er niet genoeg hebben tijdens Kerst’. Maak het iets specialer door er bij de bakker een persoonlijke boodschap op te plaatsen of een naam. Zo wordt jouw kerstgeschenk wel heel persoonlijk. 

Tip: heb je echt veel kerststollen ontvangen tijdens Kerst? Vries ze dan gewoon in en geniet ervan in het nieuwe jaar.

Streekproducten

Voor ondernemers met een groen hart is een samengesteld pakket met streekproducten de ideale uitkomst. Hiermee ondersteun je niet alleen lokale ondernemers, maar breng je wellicht je werknemers op ideeën om in het vervolg ook meer streekproducten te kopen. Beter voor het milieu en een superleuk cadeau!

Truffel

Truffel doet het áltijd goed als cadeau! Het is een bijzonder ingrediënt en voor de liefhebber maakt het sommige gerechten net wat specialer. Een zakje verse truffel zal dan ook niet misstaan als cadeau en je maakt er de thuiskoks onder ons heel erg blij mee. 

En voor wie koken geen hobby is, kan het cadeau doorgegeven worden aan degene die tijdens Kerst in de keuken staat. Die weet er vast wel raad mee!

Smakelijke sets

Uiteraard kun je ook verschillende eetbare cadeautjes bij elkaar verzamelen en er een smakelijke set van maken. Bijvoorbeeld een Italiaanse set met olijfolie en bijzondere crackers, of juist een Hollandse set met verschillende kaasjes. 

Je hebt hier verschillende leveranciers voor en ook veel verschil in sets. Stel bijvoorbeeld drie sets samen waar je werknemers uit kunnen kiezen. Zo heb je een passende set voor iedereen en wie kan een smakelijke set nu niet waarderen?
 


Bekijk de orginele blog via:
https://ohmydish.nl/blog/5-tips-voor-heerlijke-kerstgeschenken-voor-ondernemers


Vond je deze blog interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!


Wat vind jij van dit blog?
0 stemmen

Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.