Deze rosbief wraps zijn supersnel klaar en heel gemakkelijk om te maken. Recept voor 1 persoon, lekker als ontbijt of lunch.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 23-09-2016, dit recept is voor 1 persoon en duurt 10 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Vermeng de mayonaise samen met gedroogde kruiden naar wens.
Verhit de grote bakpan op middel-hoog vuur, voeg geen boter of olie toe. Bak de wraps aan beide kanten bruin.
Haal de tortilla dan uit de pan en besmeer deze aan 1 kant met het mayonaise-kruiden mengsel. Verdeel plakjes rosbief over de tortilla en voeg een handvol rucola toe.
Breng op smaak met peper, en rol de tortilla dicht. Eet smakelijk!
Wat kan ik nog meer toevoegen?
Om de rosbief wraps vullender te maken kun je er ook wat geroosterde pijnboompitjes aan toevoegen. Maar ook geschaafde parmezaanse kaas en zongedroogde tomaten zijn er lekker bij.
Wat is het verschil tussen een wrap en een tortilla?
Een wrap is een tortilla dat (kort) gebakken is en opgerold of gevouwen is. Je kunt voor dit recept ook gebruik maken van volkoren wraps of glutenvrije wraps.
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.