Dit broodje gerookte kipfilet met rode pesto, komkommerplakjes, cherry tomaten, ei en krulsla laat je niet liggen! Recept voor 2 broodjes.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 27-11-2016, dit recept is voor 2 personen en duurt 15 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 03-08-2024
Vul het kleine pannetje met water, leg de eieren erin en breng aan de kook. Kook de eieren in 7 - 8 minuten.
Was ondertussen de komkommer, sla en cherry tomaten. Snijd een halve komkommer in dunne plakjes. Snijd dan de cherry tomaten doormidden.
Koel de eieren na het koken direct af met koud, stromend water om het kookproces te stoppen. Dit zorgt er tevens voor dat de eieren makkelijker te pellen zijn!
Snijd een stokbrood doormidden met behulp van een broodmes, snijd dan open. Bedek de binnenkant met de achterkant van een lepel met rode pesto.
Leg dan een aantal plakken gerookte kipfilet, een aantal blaadjes krulsla, plakjes komkommer, cherry tomaten en ei erop.
Plaats de andere helft van het broodje bovenop. Herhaal deze stap voor het andere broodje. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.