Een heerlijke en verrassende variant op de klassieke Duitse snack. De combinatie van knapperig deeg, krokante noten en romige karamel is echt onweerstaanbaar.
Flammkuchen is een klassieke Duitse snack, maar kan ook prima worden gegeten als lunch of diner. Deze keer gaan we voor een bijzondere zoete variant met pinda's en karamel. De combinatie van knapperig deeg, krokante noten en romige karamel is echt onweerstaanbaar.
Flammkuchen is oorspronkelijk afkomstig uit de Elzas, een regio in het noordoosten van Frankrijk. Ze worden gemaakt van een dun, knapperig deeg dat wordt belegd met verschillende ingrediënten, zoals ui, spek, spekschaafsel, kaas, champignons en bieslook.
In deze variant gebruiken we Tante Fanny vers Flammkuchendeeg, dat je gewoon in de supermarkt kunt vinden. Dit deeg is vers gekoeld en kant-en-klaar, dus je hoeft het alleen nog maar uit te rollen en te beleggen.
Tips
Wil je de perfecte Salted Caramel Flammkuchen maken? Volg dan deze tips:
Deze Salted Caramel Flammkuchen is natuurlijk al heerlijk, maar je kunt er ook je eigen variaties op maken. Probeer eens om:
Laat je fantasie de vrije loop en geniet van je eigen Salted Caramel Flammkuchen!
Bekijk de orginele blog via:
https://ohmydish.nl/blog/salted-caramel-flammkuchen-snel-en-makkelijk-recept
Vond je deze blog interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!
Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.