Op zoek naar een voordelige nieuwe keuken

Bij het vervangen van een keuken heb je tal van verschillende mogelijkheden. Je kunt het zo duur en uitgebreid maken, als je zelf wilt.

Voldoet je huidige keuken niet meer aan je persoonlijke wensen, of past deze niet langer bij de rest van het interieur in huis? Heb je steeds vaker te maken met een apparaat dat niet goed functioneert? Tijd om de keuken te vervangen! 

Bij het vervangen van een keuken heb je tal van verschillende mogelijkheden. Je kunt het zo duur en uitgebreid maken, als je zelf wilt. Denk aan het verschil tussen een regulier model kraan en een heetwaterkraan, de keuze tussen een werkblad van composiet en bijvoorbeeld kunststof, enzovoorts. Op zoek naar een kwalitatief goede, maar voordelig geprijsde keuken? Kijk eens naar de voordelige showroomkeukens bij keukenzaken.

Showroomkeukens zijn modellen keukens die, zoals de naam al verklapt, in de showroom van een keukenzaak hebben gestaan. Er zullen mensen zijn die de kasten van de keuken hebben opgetrokken, of bijvoorbeeld zachtjes op het werkblad hebben getikt. Vaak leidt dit echter niet tot schade, waardoor je net zoveel plezier zal hebben van een showroomkeuken als van een compleet nieuwe keuken.

Werkblad van kunststof of in plaats van natuurlijke materialen 

Niet alleen de keuze voor een showroomkeuken is interessant, wanneer je wilt besparen op de aanschaf van een nieuwe keuken. Kijk ook naar het materiaal waarvan het werkblad gemaakt is. Populair is het tegenwoordig om te kiezen voor een werkblad van een natuurlijk materiaal als composiet, graniet of bijvoorbeeld beton. Ook marmer is steeds meer in trek bij huishoudens. 

Hoewel deze materialen bijzonder stijlvol en duurzaam zijn, hangt hier een fors prijskaartje aan. Het alternatief is een werkblad van kunststof met een natuurlijke hout-, marmer- of bijvoorbeeld granietlook. Zeker op afstand lijkt het werkblad van een natuurlijk materiaal gemaakt te zijn.

Aan de slag met een ontwerp voor je nieuwe keuken 

Tijd om aan de slag te gaan met het ontwerp van je nieuwe keuken. Start hierbij met een inventarisatie van de wensen waaraan de keuken moet voldoen. Welke kleuren wil je terug laten komen in het ontwerp? Van welke apparatuur moet de keuken voorzien worden? Voor welke vorm keuken kies je? Enzovoorts. Er zijn verschillende websites waarop een 3D ontwerptool aangeboden wordt. Hiermee kun je zelf alvast aan de slag gaan met het vormgeven van de keuken, nog voordat je een keukenzaak bezocht hebt.

Kijk daarnaast eens naar de foto’s van andermans keuken, die je bijvoorbeeld op een platform als Pinterest vindt. Het biedt inspiratie en geeft een beeld van de mogelijkheden die je hebt. 


Bekijk de orginele blog via:
https://ohmydish.nl/blog/op-zoek-naar-een-voordelige-nieuwe-keuken


Vond je deze blog interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!


Wat vind jij van dit blog?
0 stemmen
Volgend blog →
12 x hamburgers

Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.