Huur eens een Frietwagen: Lekker en lekker makkelijk

Heb je een keer zin in zo min mogelijk gedoe, huur dan eens een frietwagen. Voordelig, snel online te regelen en vrijwel iedereen lust wel een frietje en snacks.

Het regelen van eten en drinken voor een grote groep mensen is niet altijd makkelijk. Zelf koken en organiseren kan stressvol zijn en een cateringbedrijf inhuren kost al snel veel geld. 

Heb je een keer zin in zo min mogelijk gedoe, huur dan eens een frietwagen. Voordelig, snel online te regelen en vrijwel iedereen lust wel een frietje en snacks.

Iedereen lust wel iets uit de frietwagen

Bijna iedereen houdt wel van frietjes en snacks. Met een frietwagen hoef je je dus geen zorgen te maken over wat mensen wel of niet lusten. Iedereen smult ervan! Jij hoeft alleen maar te genieten van je eigen feest!

Een Frietwagen is een voordelige keuze

Catering kan duur zijn, maar frietwagens zijn vriendelijk voor je portemonnee. Ze zijn over het algemeen goedkoper dan andere opties. Zo houd je geld over voor andere leuke dingen op je feest, zoals muziek of versieringen.

Maatwerk is vaak mogelijk

Frietwagens lijken standaard, maar zijn super flexibel. Je kunt vaak het menu aanpassen zoals jij het wil hebben voor jouw gelegenheid. Zo kun je naast friet en reguliere snacks ook vaak nog kiezen voor friet met toppings (loaded fries) of een bredere assortiment aan snacks en broodjes. 

Ondernemingen zoals Friet enzo bieden bijvoorbeeld vele dieetopties zoals vega en halal, hebben luxe broodjes als aanvulling en kunnen gaan ver in maatwerk in en om de frietwagen.

Echt lekker makkelijk

We gaven het al eerder aan, maar de keuze voor een frietwagen is een keuze voor ultiem gemak. De uitbaters regelen alles omtrent de inrichting van de catering (inkoop, bakken en uitserveren) en de prijzen voor een frietwagen staan vaak vast. Je weet dus altijd waar je aan toe bent. Uitbaters van een frietwagen komen simpelweg even bakken, gasten laten genieten en gaan vervolgens weer geruisloos weg.

Kortom, als je binnenkort iets wil plannen, denk dan ook eens aan een frietwagen. Ze maken alles makkelijk, zijn geliefd door iedereen, kosten niet te veel, passen zich aan en serveren snel. Het perfecte recept voor een geslaagd moment!


Bekijk de orginele blog via:
https://ohmydish.nl/blog/huur-eens-een-frietwagen-lekker-en-lekker-makkelijk


Vond je deze blog interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!


Wat vind jij van dit blog?
0 stemmen
Volgend blog →
15 x Indiase recepten

Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.