Garlic Cheese Sandwich

De Tasty Garlic Cheese Sandwich is de belichaming van eenvoudige elegantie. Je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig.

Kaasliefhebbers, dit is er een voor jullie! De Garlic Cheese Sandwich is eenvoudig om te maken, maar de smaken zijn zo rijk en verrukkelijk dat je smaakpapillen een vreugdedansje zullen maken. Dus laten we in de keuken duiken en deze smakelijke traktatie bereiden.

Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 2 personen

De ingrediënten voor de Garlic Cheese Sandwich

De Tasty Garlic Cheese Sandwich is de belichaming van eenvoudige elegantie. Je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig:

  • Henri Willig biologische knoflookkaas
  • 1 eetlepel Honing mosterd
  • 1 theelepel mayonaise
  • 4 sneetjes brood
  • 1 halve rode ui
  • Gegrilde rode paprika (6-8 reepjes, uit pot)
  • Handje veldsla
  • Handje gehakte walnoten

De bereidingswijze

Begin met het roosteren van het brood. Tegelijkertijd snijd je de ui in dunne ringen en bak je ze in een pan tot ze lekker zacht zijn en een mooie kleur hebben gekregen. 

Terwijl de uien aan het bakken zijn, meng je de honing mosterd met de mayonaise. Dit zal de spread voor je sandwich zijn. Smeer vervolgens één kant van elk sneetje brood in met het honing mosterd-mayonaise mengsel. 

Verdeel een handje veldsla over twee van de sneetjes brood en leg daar royaal plakjes biologische knoflookkaas op. Voeg vervolgens de gegrilde paprika reepjes toe en top het af met de gebakken uienringen. 

Strooi een handje gehakte walnoten over het geheel om een knapperige textuur en een subtiele nootachtige smaak toe te voegen. Leg de twee overgebleven sneetjes brood erbovenop om je sandwich af te dekken. Nu is het tijd om te genieten!

Dankzij online kaas bestellen kun je altijd genieten van hoogwaardige kaas, zoals de knoflookkaas van Henri Willig, om je culinaire creaties naar een hoger niveau te tillen. Dus ga snel aan de slag in de keuken en bereid deze smaakvolle Tasty Garlic Cheese Sandwich voor jezelf of je dierbaren. Eet smakelijk!


Bekijk de orginele blog via:
https://ohmydish.nl/blog/garlic-cheese-sandwich


Vond je deze blog interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!


Wat vind jij van dit blog?
2 stemmen
Volgend blog →
8 x taco recepten

Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.