Waarom was je aardappelen na het schillen?
😍 0Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Waarom was je aardappelen na het schillen?

Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.

Deel deze blog via:

Véronique Pouw

Geschreven door Véronique

Geplaatst op 26-05-2019.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 26-05-2019

Het wassen van geschilde aardappelen is om er zeker van te zijn dat er geen modder, zand of overige vuil op de aardappelen zitten. Het verwijdert ook gelijk een laagje zetmeel, en het water waarin je de aardappelen kookt is ook niet meer zo troebel. Het wassen van aardappelen is niet altijd noodzakelijk, zeker als je de aardappelen gaat koken.

 De schil van een aardappel bevat echter wel veel vitamines, mineralen en vezels. Je kunt de schil van een aardappel prima eten, zolang je deze goed afgespoeld hebt met water. Gooi wel altijd het kookwater van aardappelen weg. Dit om wederom er zeker van te zijn dat er geen restjes zand of vuil in zit.

Wat vind je van deze blog?

0 waarderingen
😍
0
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "Waarom was je aardappelen na het schillen?"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.