Leukste food cadeaus door de brievenbus
😍 1Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Leukste food cadeaus door de brievenbus

De echte foodie maak je blij met één van de leukste food cadeaus door de brievenbus. Makkelijk, snel én je hoeft niet vooraf te weten wanneer de ontvanger wel of niet thuis is.

Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.

Deel deze blog via:

Véronique Pouw

Geschreven door Véronique

Geplaatst op 22-06-2022.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 22-06-2022

Er is weinig leukers dan een verrassing op je deurmat. De perfecte manier om iemand te laten weten dat je aan ze denkt, op zijn of haar verjaardag of gewoon zomaar.

Dit kan met een leuk kaartje, maar wat dacht je van een leuk food cadeau door de brievenbus? Extra handig hieraan is dat de ontvanger niet eens thuis hoeft te zijn, dé ideale verrassing bij thuiskomst!

Pakketjes op je deurmat

Er zijn talloze cadeautjes die door de brievenbus passen, maar het leukste vind ik persoonlijk toch altijd het geven van een compleet pakketje. Van borrel pakketjes met en zonder alcohol tot een pakketje met bloemzaadjes en alles daar tussenin.

Of je nu een verrassing wilt geven aan een echte koffieleut of een filmliefhebber, er bestaat voor iedereen het perfecte pakketje. 

De voordelen van een brievenbuspakket

Bij het versturen van een cadeau of bosje bloemen gaat er nog wel eens iets mis. De ontvanger is telkens niet thuis, want het is immers een verrassing dus je wilt de ontvanger liefst niet vragen wanneer deze thuis is. Voor je het weet wordt je cadeau naar een depot gebracht.

Zonde, en daarom zijn brievenbus cadeautjes fantastisch. Je kunt prachtige droogbloemen of een boek laten bezorgen, deze zitten in een platte doos waardoor deze meestal makkelijk door de brievenbus past. 

Maar voor de echte foodies kun je gebakjes zoals brownies laten bezorgen en zelfs een platte wijnfles. Tegenwoordig kun je het zo gek niet verzinnen en het bestaat als brievenbus cadeau

Heerlijk borrelen

Wij maken gretig gebruik van allerlei bedrijven die iets kunnen bezorgen sinds we in het buitenland wonen. Aangezien een boeketje bloemen laten bezorgen na een aantal jaren ook afgezaagd wordt, zijn we telkens op zoek naar iets passends voor onze familie en vrienden. 

Wat vind je van deze blog?

1 waardering
😍
1
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "Leukste food cadeaus door de brievenbus"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.