Bladerdeeg met pesto
😍 15Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Bladerdeeg met pesto vegetarisch

Deze snelle hapjes van bladerdeeg met pesto zijn super makkelijk om te maken en daarom extra leuk voor een feestje of je volgende borrel.

Bladerdeeg met pesto ingrediënten
Recept bladerdeeg met pesto

Ingrediënten

4 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.

Véronique Pouw

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 21-10-2022, dit recept is voor 4 personen en duurt 30 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 29-04-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
0 minuten
Kooktijd
30 minuten
Totale tijd
30 minuten

Bladerdeeg met pesto maken – 30 minuten

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Besmeer de helft van het bladerdeeg met ongeveer 3 eetlepels groene pesto en een kleine handvol Parmezaanse kaas en vouw het deeg dubbel.

Bladerdeeg met pesto maken - stap 1
Bladerdeeg met pesto maken - stap 1

Snijd het deeg in repen van ongeveer 1.5 cm. Draai elke reep een paar keer rond en draai deze dan in een rondje.

Bladerdeeg met pesto maken - stap 2
Bladerdeeg met pesto maken - stap 2
Bladerdeeg met pesto maken - stap 3
Bladerdeeg met pesto maken - stap 3

Stop het uiteinde onder, zodat deze tijdens het bakken zoveel mogelijk rond zal blijven.

Bladerdeeg met pesto maken - stap 4
Bladerdeeg met pesto maken - stap 4
Bladerdeeg met pesto maken - stap 5
Bladerdeeg met pesto maken - stap 5

Leg het bladerdeeg rolletje op een bakplaat bekleed met bakpapier en herhaal voor het resterende bladerdeeg.

Bladerdeeg met pesto
Bladerdeeg met pesto

Bak de rolletjes mooi goudbruin in ongeveer 15 tot 20 minuten, geniet ervan!

Tips!

Hoe lang kan ik bladerdeegrolletjes bewaren?

Je kunt het bladerdeeg met pesto ongeveer 2 dagen bewaren in een goed afgesloten bak.

Kan ik ook andere pesto gebruiken?

Behalve groene pesto kun je ook rode pesto gebruiken.

Wat vind je van dit recept?

15 waarderingen
😍
15
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie:

Algemeen
Kcal
339.7 kcal
Koolhydraten
Waarvan suikers
26.07 g
3.29 g
Totaal vet
Waarvan verzadigd vet
23.66 g
9.95 g
Eiwitten
9.3 g
Vezels
1.26 g
Natrium
528.5 mg
Mineralen
Ijzer
0.79 mg
Calcium
149.45 mg
Magnesium
16.25 mg
Kalium
16.25 mg
Fosfor
171.15 mg
Koper
0.12 mg
Zink
1.05 mg
Jodium
0 µg
Selenium
0.63 µg
Vitamines
Vitamine C
0.6 mg
Vitamine D
0.4 mg
Vitamine A
85.61 mg
Vitamine B1
0.24 mg
Vitamine B2
0.32 mg
Vitamine B6
0.13 mg
Vitamine B12
0.25 µg
Foliumzuur
7.93 µg
Vitamine E
0.74 mg
Vitamine K
27.45 µg
Vitamine K1
0 µg
Verberg vitamines & mineralen
Let op! Deze aangegeven voedingswaarden zijn gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingwaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
0 reacties op "Bladerdeeg met pesto"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.