Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook
😍 15Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook veganistisch

Aardappelen uit de oven zijn altijd een goed idee voor een makkelijk bijgerecht. Probeer eens deze geroosterde Roseval aardappelen met knoflook, met een prachtige kleur én super lekker!

50 minuten
4 personen
Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook ingrediënten
Recept geroosterde roseval aardappelen met knoflook

Ingrediënten

4 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Marco Bax

Gemaakt door Marco

Geplaatst op 11-02-2021, dit recept is voor 4 personen en duurt 50 minuten.

Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.

Bijgewerkt op: 29-04-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
40 minuten
Totale tijd
50 minuten

Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook maken – 50 minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Was de aardappelen en snijd deze in grove stukken. Het is niet nodig de aardappelen eerst te schillen. Pel de knoflooktenen en laat deze heel.

Plaats de aardappelstukken in de ovenschaal en besprenkel deze met olijfolie. Breng op smaak met peper, zout en een eetlepel gedroogde tijm.

Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook
Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook

Meng goed en plaats de hele knoflooktenen her en der. Rooster de aardappelen dan mooi goudbruin in ongeveer 40 minuten.

De exacte baktijd is afhankelijk van de oven en de grootte van de aardappelstukken. Eet smakelijk!

Wat vind je van dit recept?

15 waarderingen
😍
15
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie:

Algemeen
Kcal
101.49 kcal
Koolhydraten
Waarvan suikers
20.47 g
0.09 g
Totaal vet
Waarvan verzadigd vet
0.47 g
0.08 g
Eiwitten
2.69 g
Vezels
3.45 g
Natrium
342.96 mg
Mineralen
Ijzer
1.93 mg
Calcium
43.9 mg
Magnesium
24.93 mg
Kalium
24.93 mg
Fosfor
62.61 mg
Koper
0.14 mg
Zink
0.44 mg
Jodium
0.62 µg
Selenium
0.07 µg
Vitamines
Vitamine C
10.82 mg
Vitamine D
0 mg
Vitamine A
1.9 mg
Vitamine B1
0.1 mg
Vitamine B2
0.06 mg
Vitamine B6
0.29 mg
Vitamine B12
0 µg
Foliumzuur
9.46 µg
Vitamine E
0.15 mg
Vitamine K
19.86 µg
Vitamine K1
0 µg
Verberg vitamines & mineralen
Let op! Deze aangegeven voedingswaarden zijn gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingwaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
0 reacties op "Geroosterde Roseval aardappelen met knoflook"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.