Bladerdeeghapjes met geitenkaas
😍 13Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Bladerdeeghapjes met geitenkaas vegetarisch

Deze bladerdeeghapjes met geitenkaas zijn makkelijk om te maken met weinig ingrediënten. Ideaal voor een feestje en extra lekker als ze nog een beetje warm zijn.

Bladerdeeghapjes met geitenkaas ingrediënten
Recept bladerdeeghapjes met geitenkaas

Ingrediënten

6 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.

Véronique Pouw

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 27-03-2023, dit recept is voor 6 personen en duurt 30 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 28-04-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
5 minuten
Kooktijd
25 minuten
Totale tijd
30 minuten

Voorbereiding – 5 minuten

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Kraak indien nodig de walnoten open en hak deze grof. Verwijder de takjes van de rozemarijn en snijd de naalden fijn.

Bladerdeeghapjes met geitenkaas
Bladerdeeghapjes met geitenkaas

De bladerdeeghapjes met geitenkaas afmaken – 25 minuten

Gebruik een koekjes uitsteker, glas of kommetje om rondjes uit de plak bladerdeeg te halen.

Klop een eidooier los en besmeer hier de bladerdeeg rondjes mee. Prik gaatjes in het midden met een vork.

Bladerdeeghapjes met geitenkaas voorbereiden - stap 1
Bladerdeeghapjes met geitenkaas voorbereiden - stap 1

Verdeel een beetje geitenkaas in het midden van elk rondje, bestrooi met walnoten en rozemarijn en maak af met een beetje honing.

Bladerdeeghapjes met geitenkaas voorbereiden - stap 2
Bladerdeeghapjes met geitenkaas voorbereiden - stap 2

Bak de bladerdeeghapjes mooi goudbruin in ongeveer 10 tot 15 minuten, de exacte baktijd is afhankelijk van de oven en grootte van de hapjes. Serveer direct, eet smakelijk!

Tips!

Welke geitenkaas voor bladerdeeghapjes?

Je kunt het beste een zachte geitenkaas gebruiken, je kunt eventueel ook een rol geitenkaas gebruiken. Deze smelt iets minder mooi, aangezien deze een korst heeft.

Kan ik de rozemarijn vervangen?

Je kunt de rozemarijn eventueel vervangen door tijm of salie.

Wat vind je van dit recept?

13 waarderingen
😍
13
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie:

Algemeen
Kcal
128.04 kcal
Koolhydraten
Waarvan suikers
6.03 g
3.29 g
Totaal vet
Waarvan verzadigd vet
9.57 g
3.93 g
Eiwitten
4.53 g
Vezels
0.46 g
Natrium
115.45 mg
Mineralen
Ijzer
0.56 mg
Calcium
45.01 mg
Magnesium
10.59 mg
Kalium
10.59 mg
Fosfor
93.53 mg
Koper
0.06 mg
Zink
0.42 mg
Jodium
0 µg
Selenium
1.83 µg
Vitamines
Vitamine C
0.43 mg
Vitamine D
0.3 mg
Vitamine A
0.08 mg
Vitamine B1
0.06 mg
Vitamine B2
0.13 mg
Vitamine B6
0.2 mg
Vitamine B12
0.13 µg
Foliumzuur
11.25 µg
Vitamine E
0.09 mg
Vitamine K
0.02 µg
Vitamine K1
0 µg
Verberg vitamines & mineralen
Let op! Deze aangegeven voedingswaarden zijn gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingwaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
0 reacties op "Bladerdeeghapjes met geitenkaas"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.