BBQ varkensvlees en perzik spiesen
😍 11Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

BBQ varkensvlees en perzik spiesen

Maak eens deze bbq varkensvlees en perzik spiesen, gegarandeerd een succes. De combinatie van gemarineerd varkensvlees, salie en zoete perzik is heerlijk.

20 minuten
6 personen
BBQ varkensvlees en perzik spiesen ingrediënten
Recept bbq varkensvlees en perzik spiesen

Ingrediënten

6 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.

Véronique Pouw

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 07-08-2019, dit recept is voor 6 personen en duurt 20 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 04-05-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
10 minuten
Totale tijd
20 minuten

Voorbereiding – 10 minuten + marineertijd

Verwijder eventueel overtollig vet en spieren van het varkensvlees en snijd het vlees in stukken.

Voeg het vlees toe aan een middelgrote kom en breng op smaak met balsamico azijn, honing, peper en zout.

Laat het vlees minimaal een half uur marineren. Zorg ondertussen dat de barbecue heet is en als je houten spiesen gebruikt kun je deze eventueel eerst in water leggen om aanbranden te voorkomen.

Was de perziken, verwijder de pitten en snijd in vieren en dan door de helft. 

BBQ varkensvlees en perzik spiesen
BBQ varkensvlees en perzik spiesen

De BBQ varkensvlees en perzik spiesen afmaken – 10 minuten

Rijg een stuk vlees aan een spies, dan een stuk perzik en vouw een salieblad dubbel.

Herhaal tot je 3 stukken vlees, 2 blaadjes salie en 2 stukken perzik op je spies hebt.

Besprenkel de spiesen met een klein beetje olijfolie en leg deze op de barbecue, eventueel in een aluminium schaal zodat de spiesen minder snel gaan plakken.

Grill deze enkele minuten aan beide kanten, eet smakelijk!

Wat vind je van dit recept?

11 waarderingen
😍
11
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie:

Algemeen
Kcal
141.14 kcal
Koolhydraten
Waarvan suikers
10.75 g
8.74 g
Totaal vet
Waarvan verzadigd vet
4.25 g
1.59 g
Eiwitten
15.9 g
Vezels
0.56 g
Natrium
260.78 mg
Mineralen
Ijzer
0.51 mg
Calcium
20.52 mg
Magnesium
27.69 mg
Kalium
27.69 mg
Fosfor
157.54 mg
Koper
0.1 mg
Zink
1.27 mg
Jodium
0.34 µg
Selenium
0.05 µg
Vitamines
Vitamine C
7.95 mg
Vitamine D
0.07 mg
Vitamine A
236.01 mg
Vitamine B1
0.33 mg
Vitamine B2
0.13 mg
Vitamine B6
0.25 mg
Vitamine B12
0.47 µg
Foliumzuur
12.46 µg
Vitamine E
0.35 mg
Vitamine K
70.49 µg
Vitamine K1
0 µg
Verberg vitamines & mineralen
Let op! Deze aangegeven voedingswaarden zijn gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingwaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
0 reacties op "BBQ varkensvlees en perzik spiesen"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.