Bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen
😍 5Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen

Een bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen is een vullende en verrassende lunch. Je kunt eventueel ook gerookte kip gebruiken. Klaar binnen een kwartier

15 minuten
3 personen
Bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen ingrediënten
Recept bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen

Ingrediënten

3 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Marco Bax

Gemaakt door Marco

Geplaatst op 15-04-2017, dit recept is voor 3 personen en duurt 15 minuten.

Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.

Bijgewerkt op: 27-04-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
5 minuten
Totale tijd
15 minuten

Voorbereiding – 10 minuten

Kook de eieren 8 minuten lang, laat ze schrikken onder stromend koud water en pel de eieren dan. Snijd de bieslook fijn en meng deze met de roomkaas, breng op smaak met peper en zout. 

Was eventueel de sla en droog deze dan met een sla centrifuge. Als je afbak bagels gebruikt, dien je deze af te bakken volgens de verpakking. 

Bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen
Bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen

Bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen afmaken – 5 minuten

Snijd de bagels open en besmeer beide kanten met de kruidenroomkaas. Verdeel er dan een beetje sla op, vervolgens 3 plakjes kalkoen per bagel en dan een gekookt ei in plakjes.

Breng het ei op smaak met nog een beetje extra peper en zout. Eet smakelijk!

Wat vind je van dit recept?

5 waarderingen
😍
5
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "Bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.