Garlic Cheese Sandwich
😍 2Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Garlic Cheese Sandwich

De Tasty Garlic Cheese Sandwich is de belichaming van eenvoudige elegantie. Je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig.

Deel deze blog via:

Véronique Pouw

Geschreven door Véronique

Geplaatst op 14-09-2023.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 15-09-2023

Kaasliefhebbers, dit is er een voor jullie! De Garlic Cheese Sandwich is eenvoudig om te maken, maar de smaken zijn zo rijk en verrukkelijk dat je smaakpapillen een vreugdedansje zullen maken. Dus laten we in de keuken duiken en deze smakelijke traktatie bereiden.

Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 2 personen

De ingrediënten voor de Garlic Cheese Sandwich

De Tasty Garlic Cheese Sandwich is de belichaming van eenvoudige elegantie. Je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig:

  • Henri Willig biologische knoflookkaas
  • 1 eetlepel Honing mosterd
  • 1 theelepel mayonaise
  • 4 sneetjes brood
  • 1 halve rode ui
  • Gegrilde rode paprika (6-8 reepjes, uit pot)
  • Handje veldsla
  • Handje gehakte walnoten

De bereidingswijze

Begin met het roosteren van het brood. Tegelijkertijd snijd je de ui in dunne ringen en bak je ze in een pan tot ze lekker zacht zijn en een mooie kleur hebben gekregen. 

Terwijl de uien aan het bakken zijn, meng je de honing mosterd met de mayonaise. Dit zal de spread voor je sandwich zijn. Smeer vervolgens één kant van elk sneetje brood in met het honing mosterd-mayonaise mengsel. 

Verdeel een handje veldsla over twee van de sneetjes brood en leg daar royaal plakjes biologische knoflookkaas op. Voeg vervolgens de gegrilde paprika reepjes toe en top het af met de gebakken uienringen. 

Strooi een handje gehakte walnoten over het geheel om een knapperige textuur en een subtiele nootachtige smaak toe te voegen. Leg de twee overgebleven sneetjes brood erbovenop om je sandwich af te dekken. Nu is het tijd om te genieten!

Dankzij online kaas bestellen kun je altijd genieten van hoogwaardige kaas, zoals de knoflookkaas van Henri Willig, om je culinaire creaties naar een hoger niveau te tillen. Dus ga snel aan de slag in de keuken en bereid deze smaakvolle Tasty Garlic Cheese Sandwich voor jezelf of je dierbaren. Eet smakelijk!

Wat vind je van deze blog?

2 waarderingen
😍
2
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "Garlic Cheese Sandwich"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.