Is de schil van vijgen eetbaar?

Is de schil van vijgen eetbaar?

Als je erg verse vijgen hebt gekocht dan kun je deze met schil en al opeten. Zijn de vijgen minder vers? Dan kun je ze het beste schillen, de schil zal wat droger smaken als deze niet erg vers zijn.

Een goede vijg is sappig en zoet van binnen. Eet echter het harde deel bovenop van het steeltje niet op.

Op zoek naar recepten met vijgen?


Bekijk de orginele vraag via:
https://ohmydish.nl/vraag/is-de-schil-van-vijgen-eetbaar


Bekijk hier alle kookvragen


Vond je het antwoord op deze vraag interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!



Volgende vraag →
Moet je frambozen wassen?

Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.