Is de schil van vijgen eetbaar?

Is de schil van vijgen eetbaar?

Als je erg verse vijgen hebt gekocht dan kun je deze met schil en al opeten. Zijn de vijgen minder vers? Dan kun je ze het beste schillen, de schil zal wat droger smaken als deze niet erg vers zijn.

Een goede vijg is sappig en zoet van binnen. Eet echter het harde deel bovenop van het steeltje niet op.

Op zoek naar recepten met vijgen?


Bekijk de orginele vraag via:
https://ohmydish.nl/vraag/is-de-schil-van-vijgen-eetbaar


Bekijk hier alle kookvragen


Vond je het antwoord op deze vraag interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!



Volgende vraag →
Moet je frambozen wassen?

Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.