Hier vind je antwoorden op verschillende onderwerpen die te maken hebben met koken. Kom meer te weten over bepaalde kooktechnieken, handigheidjes en tips.
Halloumi is een ideale kaas om te grillen of bakken en daardoor vooral een populaire kaas voor vegetariërs. Een krokante kaas met een zachte binnenkant.
Heb je deze verpakking wel eens zien liggen en ben je benieuwd wat Maldon zout is? Wij leggen het je uit!
Hier vind je een overzicht van de meest bekende ingrediënten die in 1 kopje (cup) passen.
Waarom gebruik je kokosolie in de keuken en wat is het precies, je leest het hier.
Wil je weten hoeveel sap je uit een citroen of limoen perst? Je leest het hier!
Waar kun je op letten tijdens het kopen van producten die geraffineerde en ongeraffineerde suiker bevatten.
Wat is nou eigenlijk precies een glutenallergie en hoe herken ik de symptomen?
Hoe kom je het beste en snelste af van die vieze fruitvliegjes in je keuken?
Wat is de beste manier om gehakt te ontdooien? Dit kan o.a. langzaam, in de magnetron of in een bain-marie.
Waar komt ketjap vandaan en welke voor soorten ketjap zijn er eigenlijk?
Handige tips wanneer je eigeel van eiwit moet scheiden om te gebruiken in een gerecht.
Makkelijker boodschappen doe je de volgende keer nu je weet wat het verschil is tussen een bosui en lenteui.
Benieuwd wat zo geweldig is aan een poké bowl? Wij leggen je uit wat het is én hoe je er zelf 1 kunt maken.
Kom te weten waar het verschil zit tussen bloem en zelfrijzend bakmeel.
Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.