Kangoeroe? Ja echt, in Australië eten ze het volop en ik snap wel waarom. Héérlijk! Kangoeroe biefstuk met stroopsaus is heerlijk tijdens de kerstdagen.
Geweldige wildrecepten waarmee je een heerlijk stuk vlees op tafel zet!
Lekkere wildrecepten om te bakken, braden of koken. Wildrecepten met onder andere hert, zwijn, haas, konijn, ree, bok. Zet een heerlijk wildgerecht op tafel met deze handige recepten!
Wild ragout
Goed vullende winterse wild ragout (stoof) met volle smaken, perfect voor het wild seizoen. Heerlijk om binnen mee op te warmen als het buiten koud is.
Reebiefstuk met verse vijgen en kaneelschuim
Serveer eens een warm tussengerecht met kerst, reebiefstuk met verse vijgen en kaneelschuim is hier een heerlijk voorbeeld van.
Parelhoen met cranberries en aardappelwafels
Parelhoen met cranberries en aardappelwafels is hét perfecte kerstgerecht. Alles voorbereiden en terwijl je gasten er zijn makkelijk af te maken, ideaal!
Hertenbiefstuk met geroosterde bloemkoolpuree en zoete aardappelfrietjes
Een hertenbiefstuk met geroosterde bloemkoolpuree en zoete aardappelfrietjes voor 2 personen geserveerd met een heerlijke saus van wild fond.
Knien in t zoer – Konijn op Limburgse wijze
Tijdens de kerst stond knien in t zoer vroeger altijd op tafel bij mijn opa en oma. Een ouderwets overheerlijk Limburgs konijn recept.
Lamsrack met kruidenkorst
Serveer deze lamsrack met kruidenkorst als avondmaaltijd en je zult alleen maar blije gezichten zien. Recept voor 2 personen.
Kangoeroe biefstuk
Kangoeroe biefstuk is populair in Australië, we snappen helemaal waarom. Wat een heerlijk mals stukje vlees, het ruikt zelfs heerlijk! Het proberen waard!
Stoofpot van wild zwijn
Deze stoofpot van wild zwijn moet 3.5 uur op staan, in de tussentijd ruikt je huis urenlang naar heerlijk eten! Recept voor 2 personen.
Hertenbiefstuk met roseval aardappel en pompoen
Hertenbiefstuk met roseval aardappelen met pompoenstukjes en puree is perfect als kerstgerecht. Recept voor 2 personen, klaar in een half uur.