Hot cross buns zijn heerlijke Engelse broodjes met o.a. rozijnen en sinaasappel, het traditionele broodje voor tijdens de Pasen. Ze hebben iets weg van krentenbolletjes.
De bekende banoffee pie met banaan, chocolade, room en karamel, maar dan in een glaasje voor een super makkelijk Banoffee toetje. Extra lekker voor Pasen met extra chocolade.
Deze pavlova nestjes met chocolade zien er super leuk uit en zijn het perfecte gebakje tijdens Pasen. Makkelijk om te maken en extra lekker met verschillende soorten paaseitjes.
De worteltjestaart is een klassieke Amerikaanse taart, extra lekker met een vleugje kaneel en een roomkaas frosting. Deze mini carrot cakejes zijn een leuke individuele variant.
Warm heerlijk op na een fijne wandeling met deze warme chocolademelk met Kahlua. Extra lekker met marshmallows en karamel, maar zonder ook erg lekker!
Een luchtige vanille mousse met rood fruit is het ideale snelle toetje tijdens de feestdagen. Een groots effect voor weinig moeite en te maken met weinig ingrediënten. Extra lekker met frambozen en mini schuimpjes.
Een romige witte chocolade cocktail met de kleur van sneeuw, perfect voor de feestdagen. Niet te sterk en heerlijk zacht en zoet met een volle witte chocolade smaak.
Zelf marsepein maken is ontzettend makkelijk, deze versie met amandelmeel heb je binnen 5 minuten gemaakt. Marsepein maak je namelijk met maar 3 ingrediënten en kun je voor veel soorten baksels gebruiken.
Frambozen bûche de Noël ofwel een frambozen cakerol, is een super luchtige cake met een simpele vanille slagroom, verse frambozen en mini meringues. Een topper voor de feestdagen.
Er zijn verschillende manieren om barfi te maken. Deze barfi is gemaakt zonder melk, waardoor deze lactosevrij is en extra lekker is door de pure kokos smaak.
Maraschino kersen worden ook wel cocktail kersen genoemd. Deze zoete kersjes worden namelijk gebruikt om cocktails en toetjes te garneren. Een makkelijk recept zonder alcohol!
Een paaskrans met aardbeienmousse is een brosse koek met aardbeien, chocolade paaseitjes en een zachte mousse. Makkelijk met een groots effect!
Een Christoffeltaart is een heerlijke chocolade-meringue taart uit de regio Roermond. Extra lekker met kersen, maar zonder ook erg lekker. Te maken met weinig ingrediënten.
Deze Engelse Flapjacks zijn een heerlijk en makkelijk koekje met havermout en boter. Extra lekker met gedroogd fruit.
Deze vegan tapioca pudding uit de slowcooker zit bomvol smaak. Een pudding gemaakt met tapioca parels is zijdezacht en laat een beetje denken aan rijstepap.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.