Een Thaise groene curry is een ontzettend smaakvolle curry met verse groenten en kip. Een tikkeltje pittig, fris door de limoen en heerlijk zacht door de kokosmelk.
Deze heerlijke kip piccata kent zijn oorsprong in Italië. Het is een dun stukje kip in een zachte en frisse saus van citroen, kappertjes en boter.
Een frisse limoen kwarktaart die gemaakt is binnen 20 minuten, wel nog even wachten met aansnijden! Ideale taart voor de zomer, te maken zonder oven en maar een paar ingrediënten.
Een klein gebakje voor bij de koffie, krokant van buiten en zacht van binnen. Deze mini pavlova met amandel en witte chocolade is net even iets anders dan gebruikelijk.
Een vegetarische paddenstoelen curry met rijst staat binnen 3 kwartier op tafel. Gemaakt met oa. kokosmelk, limoen, groenten en zelfgemaakte curry pasta.
Een simpele kipfilet, maar dan net even lekkerder! Deze honing-mosterd kip is klaar binnen een half uur en met maar een paar ingrediënten perfect voor doordeweeks.
Een fris toetje dat snel klaar is, nóg lekkerder zelfs dan de klassieke tiramisu. Deze limoncello tiramisu is perfect voor de citroen liefhebber, mét lemon curd, mm!
Deze bosvruchten cheesecake is heerlijk zacht van smaak. Te maken zonder oven in iets meer dan een half uur. Daarna wel nog even wachten..
Je hebt er vast nog nooit van gehoord, een watalappan. Een wata.. wattes? Juist ja, een kardamom-kokos custard uit Sri Lanka. Boordevol herfstige kruiden.
Een super zachte chocolade mousse taart, boordevol chocolade en een zachte cake gemaakt van luchtig biscuitdeeg. Versierd met frambozen of ander fruit.
Een heerlijk fruitige pavlova met perzik en kiwi is makkelijk te maken, alleen nog even geduld terwijl hij in de oven staat. Dat wordt smullen!
Deze aardappel-truffelsoep is een luxe huisgemaakte romige soep. Heerlijk als voorgerecht tijdens de feestdagen of etentje.
Een luchtige mandarijnen kwarktaart is makkelijk te maken zonder oven. Met stukjes mandarijn voor nóg meer smaak en structuur.
Heerlijk verfrissend citroenijs, perfect voor een warme zomerse dag. Dit roomijs is ook heerlijk als onderdeel van een citrus dessert.
Clafoutis is een klassiek Frans kersengebak, het lekkerste als deze nog een beetje warm is. Maar afgekoeld ook nog steeds érg lekker.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.