Gerechtsoort: vulling

47 Recepten

 


Mini pitabroodjes met kikkererwten en broccoli

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (3)

Vegetarische mini pitabroodjes met kikkererwten en broccoli zijn verfrissend en vullend. Boordevol smaken en klaar binnen een half uur.


Citroen macarons

Kooktijd 2 uur Aantal personen 10 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (11)

Het is even oefenen en het kost geduld, tijd en liefde, maar het is ontzettend de moeite waard. Want WAUW, wat zijn zelfgemaakte citroen macarons lekker.


Slagroomsoesjes met zeezout karamel

Kooktijd 1 uur Aantal personen 20 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (2)

Deze slagroomsoesjes met zeezout karamel zijn nóg lekkerder dan de bekende soesjes. Je kunt het zeezout natuurlijk ook weglaten. Klaar binnen een uur.


Taco schelpen met gehakt

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (14)

Deze taco schelpen met gehakt zijn een heerlijke snelle maaltijd. Ideaal voor doordeweeks, inclusief zelfgemaakte kruiden en saus als je wilt!


Turkse appelkoekjes - Kurabiye elmali

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 20 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (7)

Turkse appelkoekjes, had jij er al eens van gehoord? Mooi zijn ze hè? Niet te vergeten ook nog eens ontzettend lekker. Met een fantastisch zelfgemaakt deeg.


Lemper ajam - kleefrijst met kipvulling

Kooktijd 2 uur Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (43)

Je hebt ze vast wel eens gezien bij de toko, lemper ajam. Oftewel kleefrijst gevuld met kruidige kip. Het duurt even, maar dan heb je ook echt iets! Mm!


Appelflappen

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 10 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (6)

Appelflappen zijn zó lekker, maar vooral heel erg makkelijk. Mijn moeder maakte ze vroeger regelmatig, want ze zitten binnen no-time in de oven.


Limburgse kruimelvlaai

Kooktijd 1 uur 30 minuten Aantal personen 12 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (93)

De limburgse kruimelvlaai, een klassieker en favoriet bij velen. Heerlijk ouderwets gistdeeg met een laag custard en een krokante kruimellaag.


Gevulde puntpaprika's met rode rijst en spekjes

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Gevulde puntpaprika's met rode rijst en spekjes zijn een heerlijk bijgerecht. Je kunt natuurlijk ook gewone rijst gebruiken. Mmm krokante spekjes!


Stoofpotje in bladerdeeg

Kooktijd 5 uur 40 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (25)

Een geurende en smaakvolle runderstoof uit de slowcooker, vol met groenten. Dit stoofpotje in bladerdeeg kan natuurlijk ook gemaakt worden in de pan!


Tortilla met kip en mango

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 3 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (9)

Een tortilla met kip en mango is een makkelijke en snelle maaltijd. Serveer het eens met een mango puree in plaats van mango stukjes. Klaar binnen 20 min.


Pitabroodjes met gehakt en aubergine

Kooktijd 1 uur Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (1)

Probeer eens iets anders als avondeten met deze pitabroodjes met gehakt en aubergine. Met een heerlijk simpele knoflooksaus en verse basilicum.


Abrikozenvlaai

Kooktijd 1 uur 30 minuten Aantal personen 12 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (39)

Één van de meest bekende Limburgse vlaaien: abrikozenvlaai. Mét het authentieke raster, gemaakt van hetzelfde gistdeeg als de bodem naar recept van mijn oma


Rijstevlaai

Kooktijd 1 uur 30 minuten Aantal personen 12 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (121)

Recepten voor Limburgse vlaaien zijn al generaties in mijn familie. Onder andere deze geweldige Limburgse rijstevlaai. Toch wel één van mijn favorieten.


Appelkruimelvlaai

Kooktijd 2 uur Aantal personen 12 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (9)

Een appelkruimelvlaai, met een makkelijke zelfgemaakte bodem en de kruimels zijn zelfs nóg makkelijker. Je moet er wel wat geduld voor hebben!



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.