Een Feijoada stoofpot kan op verschillende manieren worden bereid. Traditioneel wordt deze geserveerd met sinaasappel, rijst en gekookte kool.
Deze zoetzure varkensreepjes ken je wellicht van bij de Chinees. Zeer makkelijk zelf te maken, om je vingers bij af te likken! Recept voor 4 personen.
Probeer eens een ander soort vulling met deze tortilla's met worstjes, witte kool en krokante ui. Heerlijke zoetzure kruidige kool voor een perfecte balans.
Een snelle nasi goreng met varkensvlees staat binnen 20 minuten op tafel. Je kunt deze een beetje pittiger maken door een verse rode peper toe te voegen. Recept voor 4 personen.
Een Báhn mì is eigenlijk de Vietnamese variant van een broodje gezond. Je kunt er vanalles op doen, wat je wilt. Dit broodje is een basis recept, heerlijk met zoet-zure groenten.
Een makkelijke doordeweekse maaltijd die vooraf voor te bereiden is. Deze pasta ovenschotel met chorizo zit boordevol smaak en natuurlijk kaas. Te maken met weinig ingrediënten!
Een broodje gyros is altijd lekker, maar met zelfgemaakte gyros is dit broodje zelfs nóg lekkerder! Maak ook eens zelf je gyroskruiden en knoflooksaus voor een nog betere pita gyros!
Een makkelijke maaltijd is altijd fijn voor doordeweeks. Deze macaroni met chorizo en tomaat staat binnen 20 minuten op tafel.
Pizza shoarma met knoflooksaus is afgeleid van het pitabroodje met shoarma, de zelfgemaakte knoflooksaus maakt deze pizza helemaal af!
Deze ouderwetse gestoofde schouderkarbonade is een klassiek Frans recept met rode wijn en kruiden. Het vlees wordt er ontzettend mals en zacht van.
Een makkelijke pasta met groenten en worst uit de oven, klaar in 3 kwartier. Boordevol verschillende soorten groenten, balsamico en rozemarijn.
Deze flower sprouts met chorizo zijn knapperig en vol van smaak. Heb jij deze kruising tussen boerenkool en spruitjes al eens gegeten? Zeker proberen!
'Bokkeumbap' oftewel een klassiek Koreaans gerecht. Deze gebakken rijst met kimchi is een heerlijk bijgerecht bij gochujang varkensvlees of een gebakken ei.
Een vullende salade met bulgur en geroosterde paprika's. Zelf paprika's roosteren is makkelijk en lekkerder dan uit pot, absoluut de moeite waard.
Gevulde puntpaprika's met rode rijst en spekjes zijn een heerlijk bijgerecht. Je kunt natuurlijk ook gewone rijst gebruiken. Mmm krokante spekjes!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.